POPULÆR STAB: «Days of Our Lives (I gode og onde dager)». Foto: CHRIS HASTON/NBC/VIAPLAY

Stopp for TV-såpen «I gode og onde dager»

NBC har fristilt alle TV-stjernene fra kontraktene sine – 55 år etter at den legendariske såpeserien gikk på lufta første gang.

  • Catherine Gonsholt Ighanian

Innspillingen av amerikanske «The Days of Our Lives», som serien opprinnelig heter, tar pause på ubestemt tid fra og med neste måned. Det meldte TVLine tirsdag.

«Er dette slutten?» spør de i overskriften.

Husker du? Såpefans frykter slutt på «I gode og onde dager»

Fra og med 2020 står alle skuespillerne uten kontrakter. Ifølge TV-nettstedet skal produsentene i løpet av neste år bestemme hvorvidt serien skal få fornyet liv.

les også

Slik kommer Tom Erik tett på såpestjernene

Pluss content

Mens fansen fortviler i sosiale medier, hevder en ikke navngitt kilde overfor People at serien mest sannsynlig vil komme tilbake, og at kontraktsopphøret skyldes at staben har spilt inn så mange episoder at de kan ta en lang pause.

Tom Erik Hansen (37), trolig Norges fremste såpeentusiast, sier til VG at skuespillerreaksjoner i sosiale medier kan tyde på at det ikke ligger noen dramatikk bak pausen.

– Men litt spesielt er det vel? De er jo faktisk fristilt fra sine kontrakter i flere måneder, og de må ja ha inntekt? Jeg aner ikke hvor mye sannhet det er i ryktene om stopp, men det lukter jo litt dramatisk, sier han.

Verdens hotteste såpepar:– Vi er som søsken

Deadline omtaler også saken – og melder at forhandlinger om fornyelse allerede er i gang. Hollywood Reporter på sin side mener seriens fremtid er «usikker».

«I gode og onde dager» hadde premiere i 1965 og sendes fremdeles i mange land. I norge er det VIafree som sender såpeeventyret.

Fryktet å bli tatt av skjermen: «I gode og onde dager» håvet inn Emmy-pris

En av seriens største stjerner, Joseph Mascolo (Stephano DiMera), døde i 2016 – fem år etter at VG fikk «TV-tyrannen» i tale om rollen.

Les intervjuet med Mascolo: Ikke bare ond

Les også

Mer om

  1. TV-serier
  2. Hollywood

Flere artikler

  1. Jo da, det blir mer «I gode og onde dager»

  2. «Glamour» får to nye år

  3. Fra Disney til pornofilm: – Det var interessant

  4. Ed Sheeran tar pause

  5. – Redd for at folk skal tenke «herregud det der fikk hun ikke til»

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder