GRUNN TIL Å SMILE: «Tonight Show» spilles inn i New York hver uke, og de neste seks årene er det altså Jimmy Fallon som vil sitte i sjefsstolen. Det er han antagelig godt fornøyd med.

GRUNN TIL Å SMILE: «Tonight Show» spilles inn i New York hver uke, og de neste seks årene er det altså Jimmy Fallon som vil sitte i sjefsstolen. Det er han antagelig godt fornøyd med. Foto:Evan Agostini,Ap

Seks nye år for Jimmy Fallon

«Tonight Show»-arvtaker Jimmy Fallon (40) er sikret fast jobb i seks år fremover.

Line Orfjell
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Det har gått et drøyt år siden Jimmy Fallon overtok stafettpinnen etter talkshow-kongen Jay Leno (65), som til slutt takket for seg etter flere kranglerunder med storkanalen NBC. Allerede året før ble det kjent at Fallon skulle overta stolen, og nå melder nyhetsbyrået AP at den amerikanske komikeren har undertegnet en ny kontrakt med NBC. Dermed blir Fallon blir værende i «Tonight Show» til 2021 – minst. Trolig er det mange som jubler over nyheten, da Jimmy Fallon har opparbeidet seg en solid fanskare siden han først dukket opp på skjermen i «Saturday Night Live» på slutten av 1900-tallet. I 2009 fikk han sitt eget talkshow, «Late Night with Jimmy Fallon», som blant annet fikk besøk av Ylvis-brødrene da «The Fox»-bølgen skylte over USA. En rekke Hollywood-fjes har også funnet veien til «Tonight Show», deriblant Nicole Kidman – som hadde en innrømmelse å komme med da hun gjestet programmet i vinter: Skuespilleren fortalte at ble usedvanlig begeistret for Fallon da hun møtte ham for første gang, uten at han la merke til det. Les også: Seerrekord for «SNL»-jubileumTidligere i sommer måtte Fallon avlyse en innspilling av «Tonight Show» etter å ha snublet i et gulvteppe hjemme på sitt eget kjøkken. Ringen på fingeren hans hektet seg fast i kjøkkenbenken, slik at den nesten ble revet av – og Fallon måtte gjennom en operasjon som varte i flere timer. Heldigvis gikk det bra med fingeren hans til slutt, og talkshow-verten snakket selv om hendelsen et par uker senere. – Tydeligvis er ikke oddsen god i slike skader, og vanligvis kutter de fingeren av, fortalte Fallon.

Hans daglige show sendes blant annet på TV2 Humor.Flere talkshow-konger: Slik var Lettermans siste topp ti-liste

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder