Nå kommer Ylvis-parodiene

Over 13 millioner har sett «The Fox» på YouTube

Det canadiske bandet Said The Whale har laget sin egen hyllest til Ylvis' «The Fox».

Halstein Røyseland
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

- Vi synes «The Fox» er hysterisk morsom, forteller vokalist Tyler Bancroft til VG.

Medlemmene i Vancouver-bandet er noen av de mange millionene som har latt seg rive med av reve-sangen til Bård (31) og Vegard Ylvisåker (34).

- Den er et perfekt eksempel på hvor latterlige mange av de veldig populære sangene er. De traff spikeren på hodet. Uansett hvor tullete teksten på verset er, så er refrenget enormt, med fantastisk dans og «ord» som funker på et hvert språk, mener Bancroft.

VGTV: Se parodien her

Vokalisten forklaret at fordi bandet heter Said The Whale får de ofte spørsmålet «hva sier hvalen egentlig» av late journalister.

- Det er et tåpelig spørsmål, men nå har vi endelig svaret! Da vi hørte «The Fox» begynte vi umiddelbart å synge med alle sammen, men byttet ut revelydene med hvallyder. Samme kveld drakk vi en haug med øl, og begynte å spille inn sangen. Vi spilte den inn fra bunnen av, vi stjal den ikke fra Ylvis, og la til vår alternative tekst, forteller Bancroft.

Ylvis-brødrene har fått en rekke tilbud fra utlandet etter YouTube-suksessen med «The Fox», som nå har over 13 millioner visninger.

Talkshowdronningen Ellen DeGeneres (55) - som ligger på et snitt på fire millioner seere per sending - er blant dem som ønsker et besøk av nordmennene.

Men et USA-besøk kan fort bli vanskelig for Ylvis-gutta.

- Timeplanen vår frem til november er jo sprengt fra før så det er ikke mange luker til å gjøre noe annet på en stund, forklarte Bård Ylvisåker mandag.

Klokken 21.30 tirsdag kveld viser TVNorge sesongpremieren av «I kveld med Ylvis».

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder