NYBAKT MOR: Tone Damli Aaberge skal forhåpentligvis tilbake som «Idol»-dommer under audition-runden i juni. Foto: JAN PETTER LYNAU/VG

Mamma-Tone tilbake på jobb

Bare seks uker etter at lille Billie kom til verden, skal Tone Damli Aaberge (26) tilbake på jobb.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

- Det stemmer. Hvis alt går etter planen, er Tone tilbake som «Idol»-dommer under auditionrunden i Oslo i juni. Og hun gleder seg veldig, sier manager David Eriksen til VG.

Tone og samboer Markus Foss (31) ble foreldre til ei lita jente 28. april - tre uker før termin. Etter noen dager avslørte hun at datteren har fått navnet Billie, og hun har også lagt ut bilde på Instagram av den lille.

Det har hele tiden vært i Tones plan at hun skal raskt tilbake på jobb som «Idol»-dommer etter at hun er blitt mamma. Hun har kun lagt inn en liten «fødselspause».

- Hvis alt går som jeg håper, så kjører jeg på, sa Tone tidligere i vår om å komme tilbake på jobb igjen så å si rett etter fødselen.

Nå kom babyen tidligere enn forventet, så hun fikk noen ekstra ukers pause før Idol-jobbingen venter igjen i juni.

- Det er jo selvsagt en mulighet for at det skjer noe, så vi har en backup for henne. Det er jo veldig nytt ennå, og alle som er blitt foreldre for første gang, vet at det er en omstilling å plutselig være tre. Men Tone stortrives, og planen er å jobbe igjen om noen uker.

FØRSTEFØDTE: Billie Aaberge Foss - datter til Tone Damli Aaberge og Markus Foss. Bildet er hentet fra Tone Damli sin instragram-konto med tillatelse. FOTO: PRIVAT

Nærmere bestemt blir det under «Idol»-audition-rundene i Oslo fra 14.-16. juni. Deretter skal hun også være med på de neste utvelgelsesrundene før det blir en lengre pause før «Idol» kommer på TV 2-skjermen til høsten.

Siden Billie bare er seks uker når mamma-Tone skal jobbe igjen, må hun nok også innom «Idol»-auditionen.

- Vi får se hvordan vi løser det. Vi har en plan for dette også, men Billie må nok høyst sannsynlig innom auditionen, ja, sier Eriksen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder