KJENDISPAR: Eddie Cibrian og LeAnn Rimes - her på en kjendisgalla i Los Angeles for noen måneder siden. Foto: WENN

LeAnn Rimes skal brette ut privatlivet på TV

Countrystjernen LeeAnn Rimes (30) og skuespillerektemannen Eddie Cibrian (39) vil ta et oppgjør med kritikerne.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Det amerikanske stjerneparet, som fikk en svært turbulent og omstridt start på forholdet, har takket ja til et nytt realitykonsept.

De skal invitere TV-seerne inn i stua for å vise omverdenen at det inntrykket mange har av dem, ikke stemmer.

Vil ta kontroll

- Av en eller annen grunn så er alle interessert i livene våre, men de vet egentlig ingenting. De vet bare det de leser. Nå ønsker vi å ta tilbake kontrollen over livene våre. Showet skal handle om oss og om vår tilværelse, forklarer Rimes til bladet People .

FORSØMT EKS: Brandi Glanville. Foto: WENN

- Vi vil at folk skal le med oss og ikke av oss, legger hun til.

Rimes og Cibrian følger dermed i fotsporene til Cibrians ekskone Brandi Glanville (40), kjent fra «Real Housewives of Beverly Hills». Glanville og Rimes er ellers kjent som bitre uvenner, noe som gjentatte ganger har kommet til uttrykk på nettsamfunnet Twitter. Der har de begge i perioder langet ut mot hverandre.

Filmromanse

Glanville bærer fortsatt nag til Rimes fordi hun stjal ektemannen fra henne for fem år siden . Rimes og Cibrian spilte da mot hverandre i filmen «Norther Lights» og innledet en romanse til tross for at de begge to var gift.

Lenge benektet Rimes og Cibrian at de hadde en affære på gang, men de innrømmet omsider at de hadde forelsket seg. Begge ekteskapene røk - og i 2011 giftet Rimes seg med Cibrian, som har to små sønner med ekskona.

Har hatt det tungt

Rimes gikk tidligere denne uken ut i bladet Us Weekly og forklarte at hun slet alvorlig med selvrespekten i kjølvannet av utroskapsaffæren. Selv om hun og Cibrian har bevart forholdet, så resulterte de vonde følelsene i et mentalt sammenbrudd og klinikkopphold i fjor sommer.

- Jeg sjekket inn for å ta vare på meg selv fordi jeg var full av stress, depresjon og angst. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle fordøye ting, forklarer sangeren til bladet.

Uttalelsene står i kontrast til hva 30-åringen tidligere har uttalt. Da har hun nemlig hevdet at hun ikke angrer på utroskapen.

Ikke tre på TV

Når People spør Rimes om Glanville kan komme til å dukke opp i realityserien, svarer hun kontant:

- Det ville aldri falt meg inn. Aldri i verden.

Hva den nye serien skal hete, og når den går på lufta, er ikke klart.

Glanville har i skrivende stund ikke twitret om eksens nye TV-planer.

Rimes er for øvrig snart aktuell med nytt countryalbum - «Spitfire».

LES OGSÅ: Sliter med karrieren - skylder på tannlegen

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder