HJERTELIG MØTE: Ole Johannes Ferkingstad sammen med skuespillerne Nikis Theophilakis, Marte Sæteren og Nils Vogt. Foto: MARIT HOMMELAND

Ole Johannes (16) fikk endelig møte «Cæsar»-stjernene

BERGEN (VG Nett) Ole Johannes Ferkingstad fra Karmøy er ivrig fan med egen «Hotel Cæsar»-blogg. Lørdag fikk han drømmen oppfylt.

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL
Hcfan - Bloggen om Hotel Cæsar!

- Jeg har tatt turen til Bergen kun for å besøke «Hotel Cæsar»-standen på torget, forteller en fornøyd Ole Johannes til VG Nett.

16-åringen ble fullstendig oppslukt av serien for tre år siden. Siden da har han sørget for å se alle de foregående sesongene på nett-TV. For halvannet år siden opprettet han sin egen «Hotel Cæsar»-blogg, hcfan.blogg.no , som han prøver å oppdatere hver dag.

- Man blir jo helt hekta på «Hotel Cæsar» etter bare to-tre episoder, ler Ole Johannes.

Aller første møte

Den store interessen til tross. Ole Johannes hadde aldri før møtt noen av stjernene ansikt til ansikt før han fikk se dem i Bergen lørdag.

TV 2 markerte kanalens 20-årsjubileum med folkefest på festplassen i sentrum, og den 14 år gamle såpeserien var representert ved Nils Vogt (som spiller Arnfinn), Marte Sæteren (Vanessa) og Nikis Theophilakis (Pelle).

LES OGSÅ: De skapte TV-historie

- Særlig «Vanessa» er min favoritt for tiden, forklarer Ole Johannes.

SLO AV EN PRAT: Ole Johannes fikk garantert noe mer å skrive om på Hotel Cæsar-bloggen sin etter lørdagens stjernetreff. Foto: MARIT HOMMELAND

- Hun lager mye god TV, og det er kjekt å se hvordan hun holder på som hun gjør. Til syvende og sist forstår vi at hun er god innerst inne, forklarer Ole Johannes om den omstridte rollefiguren.

Marte: - Blir ydmyk

Marte «Vanessa» Sæteren (23) var på sin side stolt over å møte Ole Johannes og alle de andre tilhengerne som samlet seg for å få autograf og et glimt av skuespillerne.

- Nå innser jeg hvor stort «Hotel Cæsar» er, og hvor stor plass vi og serien har i folks hjerter. Det gjør meg ydmyk, sier 23-åringen til VG Nett.

- Ole Johannes bidrar jo til markedsføring av serien gjennom bloggen sin, og det er helt fantastisk, lyder det fra såpestjernen.

Vogt: - De mest trofaste

Nils Vogt (64) beskriver møtet med fansen som «overveldende».

- De som er her i dag, er nok blant de mest trofaste seerne våre. Det er ikke så ofte vi møter fansen i så store mengder, så dette er gøy, smiler skuespillerveteranen.

Nikis Theophilakis (41) blir smigret over all responsen og er imponert over bloggen til Ole Johannes.

- Jeg må jo si at det er flatterende, sier han og slår av en prat med 16-åringen.

Skal besøke settet

Ole Johannes har blitt lovet å få komme på TV-settet en gang om ikke så lenge for å overvære en innspilling.

- Det gleder jeg meg til. Jeg elsker «Hotel Cæsar» og klarer ikke å tenke på hvordan jeg ville reagert hvis de sluttet å lage den. Da ville jeg blitt fullstendig sjokkert. Jeg er avhengig, smiler Ole Johannes.

- Hva er det som er så fascinerende ved nettopp denne serien?

- Den tar for seg hverdagsdramer, sånne ting som kan skje i virkeligheten, mener Karmøy-gutten.

LES OGSÅ: Kjendiser på rød løper: Dorthe nekter å lese TV 2-boken

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder