TALKSHOW-TOPPMANN: Late Show med David Letterman er et av de mest berømte TV-programmene i USA. Her intervjuer han Barack Obama før han vant presidentvalget. Foto: AP/CBS

Letterman trosset stiv kuling og gjørme for å gifte seg

(VG Nett)- Jeg har prøvd å unngå å gifte meg i 23 år, sier verdens mest berømte talkshow-vert som nylig giftet seg i hemmelighet.

Rune Skogheim
ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL

Den 61 år gamle storkjendisen giftet seg med Regina Lasko på ranchen deres torsdag. Reuters skriver at de har vært sammen i mange år og har 5-åringen Harry sammen.

Mandag fortalte Letterman på sitt suksessprogram Late Show at hele bryllupet holdt på å gå i vasken fordi bilen hans hadde satt seg fast i et gjørmehull.

For en uke siden kysset Julia Roberts den populære moromannen under programmet hans.

Ute i hardt vær

Seremonien på Teton County Courthose i den lille byen Choteau ble utsatt i en time på grunn av gjørmeepisoden.

Pickupen til den amerikanske talkshow-stjernen satte seg fast i et gjørmehull rundt 3 kilometer fra hjemmet til familien, og Letterman måtte streve seg tilbake til huset i stiv kuling for å hente bilen.

Den siste singel-skansen faller

David Letterman er kjent for holde familielivet sitt svært privat, og er nesten aldri avbildet med familien. Pressetalsmannen hans har nektet å gi noen detaljer om bryllupet.

- Jeg har unngått å gifte meg i 23 år. Selv følte jeg iblant at gifte menn beundret meg, som om jeg var den siste av villbassene, uttaler Letterman i en kommentar.

Det var den amerikanske kjendis-tabloiden US Weekly som først avslørte det hemmelige giftermålet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder