KAN VÆRE AKTUELL: Colin Farrell deltok i februar på kunstauksjonen til The Elizabeth Taylor AIDS Foundation. Foto:Frazer Harrison,Afp

Colin Farrell i diskusjon om «True Detective»-rolle

Flere amerikanske medier melder at skaperne av HBO-serien «True Detective» sirkler rundt en ny stjerne – nemlig Colin Farrell (38).

Kristine Hellem Aanstad
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Helt siden sesongavslutningen har spekulasjonene gått om hvem som får hovedrollene i den nye sesongen.

The Hollywood Reporter har vært i kontakt med flere kilder som forteller at skuespiller Colin Farrell er i forhandlinger om å bli med i seriens andre sesong.

Også nettsiden Deadline er overbevist på at 38-åringen vil få en av de tre hovedrollekarakterene i sesongen som er ventet å finne sted i California.

Torsdag ble serien på åtte episoder nominert til fikk hele12 Emmy, inkludert beste drama og beste dramaskuespiller-nominasjoner til de tidligere hovedrolleinnehaverne Matthew McConaughey og Woody Harrelson.

POPULÆRT: Matthew McConaughey (t.h.) og Woody Harrelson ble hyllet for sin innsats i den første sesongen av «True Detective». Foto:Hbo Nordic,

Spekulert på flere navn

«True Detective»-formatet er spesielt attraktivt å filme for filmstjerner som har lyst til å fordype i en rik karakter, men kun er tilgjengelig for en avkortet periode.

Det er grunnen til at det tidligere har vært spekulert på navn som Josh Brolin, Christian Bale, Amy Adams og Jessica Chastain de siste ukene.

I et intervju fortalte skaperen av TV-serien, Nic Pizzolatto, at det har vært svært utfordrende å følge opp suksessen fra den første sesongen. Han erkjente at han har kastet flere ideer – inkludert hele karakterer, da han forsto at han skrev rettet mot forventingene og kritikerne.

Tre sesonger

VG anmeldte «True Detective» da første sesongen kom og ga serien terningkast 5.

- Det er noe med stemningen og det utrolig langsomme tempoet, noe med måten spesielt Matthew McConaughey spiller på, noe med filmingen, noe med det øde landskapet - som gjør at vi blir nærmest trollbundet.

Forrige måned meldte Pizzolatto at det kun blir tre sesonger av serien, ettersom jobben med å skrive episodene er for krevende.

HBO har ennå ikke kommentert ryktene.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder