RØK UT: Eirik Søfteland er den tredje «Stjernekamp»-deltakeren som forlater konkurransen denne høsten. Foto:,NRK

Eirik Søfteland ute av «Stjernekamp»: – Jeg er stolt av meg selv

Etter lørdagens hiphop-aften var det Eirik Søfteland som måtte forlate «Stjernekamp».

  • Line Orfjell

Artikkelen er over fire år gammel

Heidi Gjermundsen Broch, Celine Helgemo og Eirik Søfteland fikk færrest stemmer av TV-seerne etter kveldens opptredener, men til slutt var det altså sistnevnte som trakk det korteste strået.

– Jeg er på bortebane i dag, men jeg synes jeg gjorde en ganske god jobb. Men jeg hadde en rar følelse i dag – det var akkurat som jeg kunne se dette i kortene, sa bergenseren da resultatet var klart.

VG anmeldte kveldens fremførelser låt for låt. Se alle terningkastene her!Overfor VG forteller Søfteland at han er fornøyd med sin egen innsats på scenen. – Jeg hadde gruet meg veldig til denne kvelden på forhånd, men jeg har øvd mye på låten og fått den til å sitte – det måtte jo bare bli bra! Jeg utfordret meg selv i kveld, og jeg er veldig stolt nå, sier han. Så du denne? «Stjernekamp»-Tommy nekter å ryke – tar ekstra dansetimerHan skal slett ikke hvile på laurbærene fremover, selv om «Stjernekamp»-eventyret nå er et tilbakelagt kapittel. For drøye to år siden kom Søfteland på andreplass i «Idol», og nå vil hans første plate snart dukke opp i butikkene.– Debutalbumet mitt er nettopp ferdig, og det er ikke lenge til det lanseres – så det blir fullt kjør fremover, konstaterer han. Vellykket sesong: «Stjernekamp» knuser «Skal vi danse»!Forrige lørdag var det Øystein Wiik som måtte forlate «Stjernekamp», denne gangen for godt: I utgangspunktet ble han stemt ut av konkurransen to uker tidligere, men fikk en ny sjanse som følge av en teknisk feil ved stemmegivningen. Les mer: Øystein Wiik forlot «Stjernekamp»: – VGs anmelder kan ryke og reise!

Les også

Mer om

  1. Stjernekamp
  2. Reality-TV
  3. NRK

Flere artikler

  1. Øystein Wiik ute av «Stjernekamp»

  2. Stemmesmell i «Stjernekamp»

  3. Martin og Tommy ute av «Stjernekamp»: Tommy Fredvang: – Rett fra «Stjernekamp» til rettssak

  4. Maria Karlsen ute av «Stjernekamp»

  5. VG anmeldte «Stjernekamp» låt for låt

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder