Her gråter Linni over sin døde mor

(VG Nett) Linni Meister drar til Sri Lanka for å lete etter røttene sine, og gråter over sin avdøde mor i nytt NRK-program.

  • Marcus Husby
  • Marie Kulander Kvitrud

Artikkelen er over syv år gammel

- Mammaen min som ikke lever lenger var fra Sri Lanka, men hun fikk aldri reist og besøkt hjemlandet før hun døde. Da jeg fikk tilbud om å reise tilbake og bli bedre kjent med røttene mine, måtte jeg bare gripe sjansen, sier hun til VGTV under NRKs høstlansering onsdag.

Linni Meister er en av mange som skal søke etter røttene sine i NRK-programmet «Hva har du i bagasjen?» i høst, og forteller om mye tårer og emosjonelle øyeblikk.

- Det er det mest spesielle og vakreste jeg noensinne har vært med på innenfor TV, sier hun.

Saken fortsetter under bildet.

NASJONALDRAKT: Linni Meister hadde for anledningen tatt på seg en Sari, nasjonaldrakten til Sri Lanka, på NRKs høstlansering onsdag. Foto: Terje Bringedal.


Linni forteller at hun tok med et bilde av moren, som hun begravde i sanden og sa «nå er du hjemme, mamma». Moren var veldig glad i palmene og strendene i Sri Lanka, og Linni beskriver det som den sterkeste opplevelsen hele i TV-programmet.

- Hva er dine beste minner fra sin mor?

- Hun var et av de varmeste og mest fantastiske menneskene jeg noen gang har møtt, og jeg håper jeg blir en like bra mor for Dennis som hun var for meg, sier hun ærlig.

Saken fortsetter under bildet.

LETER: Noman Mubashir tar (f.v) Mira Craig, Linni Meister, Kashfa Gashamura og Saera Khan tilbake til røttene sine i hele verden. Her er de på NRKs høstlansering onsdag. Foto: Terje Bringedal.

- Ble det mye tårer?

- Selvfølgelig. Det er så mye sterke opplevelser. Jeg vet jo nesten ingenting om landet, så da fikk jeg oppleve å se hvor jeg har røtter fra. Det var veldig gøy. Nå vet jeg hvorfor jeg smiler så mye og elsker ris, for det gjør de i Sri Lanka, ler hun.

Både Vendela Kirsebom, Linni Meister, Mira Craig, Christopher Dons, Saera Khan og Kashfa Gashamura blir tatt med tilbake til røttene sine i hele verden av Noman Mubashir.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder