Dette er lesernes «Skal vi danse»-favoritt

(VG Nett) Hun har ikke tatt ett trinn på parketten ennå, men Cecilie Skog er VG Nett-lesernes favoritt i «Skal vi danse».

  • Ida Anna Haugen

Artikkelen er over ni år gammel

Onsdag ble årets deltakere i «Skal vi danse» presentert for publikum. Blant de 12 kjendisene som skal svinge seg på parketten, er eventyrer og fjellklatrer Cecilie Skog.

- Dette blir noe helt nytt og veldig annerledes fra det jeg har gjort tidligere. Men det blir veldig morsomt, og jeg gleder meg veldig, sa Skog til VG Nett da deltakerne ble presentert.

VGTV:Her danser Tom Nordli og de andre deltakerne sine første steg

Fjellklatrer-favoritt

Selv om Skog selv er spent på egne danseprestasjonrt har VG Netts lesere klokketro på eventyreren. I et drøyt døgn har leserne hatt mulighet til å stemme på hvem de tror går til topps i årets dansekonkurranse. Den uhøytidlige avstemningen har like før klokken fire fått inn 9478 stemmer og det er Cecilie Skog som foreløpig har en klar ledelse.

Les også: Klatrer Cecilie Skog til topps i «Skal vi danse»?

Skog har fått nesten en fjerdedel av stemmene som er kommet inn og leder klart foran Maria Mittet (tidligere Haukaas Storeng). Mittet har fått rett i overkant av 15 prosent av stemmene.

Stem på din favoritt i avstemningen til høyre i artikkelen

Les også:Aylar Lie: - Ubehagelig å lyve

(Artikkelen fortsetter under bildet)

ÅRETS DELTAKERE: Disse kjendisene skal prøve seg på parketten. Foto: Roar Dalmo Moltubak

Kvinnedominans

Og det er tydelig at VG Nett-leserne har størst tro på årets kvinnelige deltakere. På plassene bak Skog og Mittet følger Aylar Lie og Andrine Flemmen.

På femteplass på VG Netts avstemming gjør den første mannlige deltakeren seg gjeldende. Fotballtrener Tom Nordlie er den mannen leserne har størst tro på. Selv var han noe skeptisk til hvordan dette skulle gå, men Nordlie fortalte VG Nett at han syntes det var morsomt å skulle kaste seg ut i noe nytt.

- Før ville jeg bare valgt trygt, men nå har jeg lært meg å hoppe ut på dypt vann, sa Nordlie.

VGTV:Aylar: - 50 prosent medisinstudier og 50 prosent dans i høst

Den deltakeren som leserne foreløpig har minst tro på, er prest Einar Gelius. Han har foreløpig bare rasket til seg 1,38 prosent av stemmene. Anne-Marie Ottersen ligger på plassen foran med 1,39 prosent.

«Skal vi danse» har premiere 11. september.

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYSFORSIDEN

Les også

Mer om

  1. Reality-TV

Flere artikler

  1. Aylar Lie: - Ubehagelig å lyve

  2. Klatrer Cecilie Skog til topps i «Skal vi danse»?

  3. David Hasselhoff og Bristol Palin skal danse

  4. Dame-Åsleik med årets første toppscore

  5. Stig Henrik Hoff: - Skjer noe når jeg kommer i manesjen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder