«Skam»-Sana drar rett i militæret

TV

Iman Meskini - kjent som Sana i «Skam» - avslørte under fredagens avslutningsfest at hun skal i militæret.

Publisert: Oppdatert: 24.06.17 08:26

Hun er kjent som en jente med bein i nesa i rollen som Sana, og mye tyder på at hun også er tøff i det private liv.

– Nå skal jeg i militæret, svarte Iman Meskini på spørsmål fra VGTVs Morten Hegseth om hvordan fremtiden ser ut for henne.

Til VG forteller Meskini at det er Luftforsvaret på Madla utenfor Stavanger som blir hennes neste oppholdssted.

– Jeg skal inn i Luftforsvaret den 25.juli, så det nærmer seg med stormskritt. Jeg gleder meg veldig og tror det blir spennende, sier hun til VG.

Iman Meskini forteller også at hun har trent endel den siste tiden for å forberede seg på militærlivet.

– Ja, jeg har prøvd å forberede meg ved å trene litt. Jeg har printet ut et åtte ukers treningsprogram, også har jeg fulgt det så godt det går, forteller Meskini.

Leder av Stortingets utenriks- og forsvarskomité, Anniken Huitfeldt, tror Iman Meskini er noe forsvaret trenger.

– Først tenkte jeg; fantastisk, hun er ei jente som sprenger grenser. Så tenker ejg; selvfølgelig. Det norske forsvaret trenger de beste som vil forsvare landet vårt. Hun er ei idrettsjente med mye styrke og stor evne til refleksjon. Et åpenbart lederemne som vil ha stort utbytte av å avtjene førstegangstjeneste, skriver Huitfeldt i en sms til VG.

1 av 18INGEN SKAM I SELFIE: Ina Svenningdal tar et bilde sammen med Fredrik Vildgren. De spiller henholdsvis rollene som Chris og Nikolai i Skam. Se flere bilder fra den gule løperen i denne bildeserien. Foto: HELGE MIKALSEN, VG

Her kan du lese mer om