PUPPULÆRE: «Glamourjentene» skapte nysgjerrighet blant norske TV-seere. Foto: TVNorge
PUPPULÆRE: «Glamourjentene» skapte nysgjerrighet blant norske TV-seere. Foto: TVNorge

Helene Rask tapte TVNorges «puppe-torsdag»

TV

(VG Nett) Pamela Anderson, «Glamourjentene» og «Ungkaren»-damene trakk ulike seertall.

  • Merete Arnesen
Publisert: Oppdatert: 06.03.09 12:48

Torsdag var det klart for tre brystfagre premierer på TVNorge: «Pamela Anderson: Usensurert», «Glamourjentene» og «Ungkaren».

Mens man kanskje skulle tro at disse tre seriene ville trekke det samme publikummet, viser tallene fra torsdagens sendeflate at «alle for en»-regelen slett ikke stemmer.

Mens Pamela Andersons realityserie ble sett av 71.000 i snitt, lokket ikke Helene Rask og «Glamourjentene» særlig mange flere. Kun 118.000 fikk med seg premieren, til tross for sterk promotering av serien.

Da kvelden derimot skulle avsluttes med «Ungkaren 20 vs. 40», steg seerinteressen betydelig. 288.000 fikk med seg Jørgen Festervolls debut som hele Norges ungkar.

- «Glamourjentene» ligger litt lavere enn hva vi hadde håpet, vi men er veldig fornøyd med at det er en god stigning gjennom programmet. «Ungkaren 20 vs 40» er vi fornøyd med. Programmet fikk 20.000 flere seere enn premieren i fjor. I fjor doblet seertallet seg gjennom serien og jeg har tro på en slik økning gjennom sesongen også i år, sier Jarle Nakken, programsjef i TVNorge.

Toer til glamourmodellene

LES OGSÅ:Helene Rask og «Robinson»-Øyvind er kjærester

I «Glamourjentene» følges hverdagen til Helene Rask og hennes jenter i sitt tidligere modellbyrå Rask Models. VG ga dokusåpen terningkast tre og i skrivende stund har VG Netts lesere gitt i snitt en toer på terningen.

«Syns det var bra. Og det har ingenting med at man fikk se litt hud. Er glad for at det også fokuseres på jentene utenom selve glamourdelen», skriver Bjørn (36) fra Fauske og gir terningkast fem.

«Elendig! Fint å se på, men come on. Greit jeg er mann og liker deilige jenter, men dette holder bare ikke», mener Kristoffer (24) fra Evje og gir «Glamourjentene» en toer.

Si din mening om «Glamourjentene» og kast terning i protokollen

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Sendte hjem to friere

I «Ungkaren» var det to av de kvinnelige frierne som ble sendt hjem av Jørgen Festervoll etter kun å ha fått gitt et førsteinntrykk. Av damene var det Mette Myrvang (42) som ble sendt hjem i aller første episode, mens Charlotte Skagen (21) var den av jentene som måtte reise fra Sør-Afrika og hjem til Norge.

VG Netts lesere er heller ikke videre imponert over den andre utgaven av «Ungkaren 20 vs. 40» og har for øyeblikket gitt serien terningkast to i snitt.

Si din mening om «Ungkaren» og kast terning i protokollen

LES OGSÅ:TVNorge truer med «Ungkaren»-bøterLES OGSÅ:TV-sjokk i amerikanske «Ungkaren»

Her kan du lese mer om