ÅRETS DELTAGERE: Bak fra venstre: Glenn Solberg, Ann Kristin Flatland, Hanne Haugland, Ole Martin Årst, Kine Olsen Vedelden, Karina Hollekim, Tom Hilde. Foran fra venstre: Lars Berger, Karoline Dyhre Breivang og Pål Ullevålseter. Foto: TOKE RISKJÆR/NRK/RUBICON

Millionstart for «Mesternes mester»

Dag Erik Pedersen og de tidligere mesterne holder stand blant TV-seerne.

«Mesternes mester» hadde premiere på årets første dag i 2019. Programmet er i gang for tiende året på rad, men det er ingen ting som tyder på at TV-seerne er lei.

Les også: – Ville ikke fått én seer mer med Bjørn Dæhlie!

Premieren ble sett av 1.036.000 på sitt meste, noe som gjør programmet til nyttårshelgens mest sette.

Det er bare litt under fjorårets premiere som ble sett av 1. 095.000.

FIKK «KINK» AV MILLIONTALL: Dag Erik Pedersen sier han trengte fysikalsk behandling etter å ha fått så gode seertall på «Mesternes mester». Foto: Privat

Årets sesong er spilt inn på Mallorca, og blir vist på fredagene i «gullrekka» på NRK. Ingen røk ut i første program, den første av deltagerne som må ut får seerne vite etter fredagens sending.

– Jeg fikk «kink» og gikk rett i bakken når jeg så TV-tallene, humrer Dag Erik Pedersen og sender VG «bevis» etter å ha vært både til kiropraktor og fysikalsk behandling.

– Det er jo nesten så man tror det ikke er sant, dette er tall som ville vært bra for ti år siden, og at vi fortsatt kan ha det i 2019 med lineær-TV-tall som generelt synker, det er utrolig bra.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder