Juritzen ferdig i TV 2

(VG NETT) Arve Juritzen blir likevel ikke TV 2s nye flaggskip på lørdagene. Han ønsket å fortsette som programleder i kanalen, men ble ikke enig med TV 2 rundt forhandlingsbordet.

ARTIKKELEN ER OVER 18 ÅR GAMMEL

I åtte år har han vært å se på skjermen i TV2, og planen var at han skulle lede kanalens lørdagsunderholdning etter jul. Men fredag kveld meldte nettavisen Kampanje at det ble brudd i forhandlingene mellom TV-kanalen og Juritzen.

Ble ikke enige

- Vi ble ikke enige om en videre kontrakt, sier Juritzen til VG Nett. Han ønsker ikke å gå inn på detaljene rundt uenighetene. Men etter det VG Nett erfarer skal konlikten dreie seg om penger.

-Stilte du for høye krav?

- Begge parter stiller krav i en slik kontraktforhandling, men jeg ønsker ikke å si noe mer. Det var ingen dramatikk rundt forhandlingsbordet. Begge parter ønsket å få til en samarbeidsavtale, men vi klarte det bare ikke, sier Juritzen.

Trist

Han synes det blir trist å forlate TV-kanalen.

- Jeg har hatt åtte fantastiske år i TV2. Det er klart at det blir trist å forlate kanalen, og det føles litt rart. Men jeg understreker at jeg ikke føler noen konflikt med TV2.

På skjermen i jula

I kveld kunne mange hundre tusen nordmenn se Juritzen som programleder for "Vil du bli millionær" for siste gang. Men han dukker opp på TV-skjermen to ganger til før det definitivt er slutt. Et kristent underholdningsprogram med Juritzen og biskop Rosemarie Køhn skal sendes julaften og 1. juledag.

- Jeg har lyst til å fortsette som programleder, men jeg vet ikke hva som skjer framover. Jeg er med andre ord åpen for tilbud, sier han til VG Nett.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder