FJERDE SESONG BEKREFTET: Taylor Schilling og Laura Prepon spiller Piper og Alex i Netflix-serien Orange Is the New Black. Her er de fra en scene i sesong 2. Foto:Jojo Whilden,Netflix

Netflix bekrefter ny sesong av «Orange Is the New Black»

«Orange Is the New Black» har fengslet seere i to sesonger. Kun få måneder før sesong tre starter, bekrefter Netflix at det blir en fjerde sesong.

  • Kristine Hellem Aanstad

Artikkelen er over fire år gammel

Netflix sendte onsdag ut en pressemelding hvor de foteller at det kommer enda en sesong av den populære serien med kvinnene i Litchfield Correctional Institution, som ofte går under kortnavnet «Orange».

Nyheten kommer to måneder før sesong tre har premiere på Netflix.

Flere amerikanske medier skriver at det ikke er overraskende at strømmetjenesten ønsker en ny sesong av serien ettersom den er en av de mest sette seriene på Netflix.

«Orange Is the New Black» har mottatt mer enn 20 priser siden serien startet i 2013, og det samme året kåret amerikanske TV-kritikere den til årets nest beste serie.

I fjor møtte VG skuespiller Laura Prepon, og da fortalte hun at hun er nedrent med ekteskapstilbud fra kvinner etter suksessen som Alec i TV-serien.

Les hele intervjuet her!

VGs anmelder trillet frem en 5'er på terningen for forrige sesong, og skrev «Stor underholning, men «Orange» må ikke bli svartere nå».

Sesong fire er ventet i 2016.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder