HEDRET: Caitlyn Jenner tar i mot prisen for beste reality-program under GLAAD awards i Beverly Hills i går. Foto: Alberto E. Rodriguez Afp

Caitlyn Jenner (66) klar for TV-serie

Realitystjernen har sikret seg en rolle i serien «Transparent».

  • Øystein David Johansen

Artikkelen er over fire år gammel

Hun var en av fjorårets mest omtalte kjendiskvinner etter kjønnsoperasjonen som gjorde henne til kvinne etter at hun hadde levd sine første 65 år som mann.

Hun endte sågar på listen over verdens ti mektigste kvinner i BBC.

Nå har hun også blitt attraktiv for serieprodusenter. Jenner har nemlig sikret seg en rolle i familiedramaet «Transparent». Det bekrefter produsenten Jill Soloway overfor New York Times.

Les også: Khloe Kardashian: - Hun er fortsatt faren vår

Serien handler om livet til en 70-åring som er transkjønnet. Flere andre transkjønnede har hatt roller i serien, og nå er det altså Jenner sin tur. Hun starter innspillingen av sesong tre, som hun er med i, i neste uke.

Jenner er altså mest kjent som realitystjerne, fra «Keeping up with the Kardashians» og «I Am Cait», men har også tidligere gjort småroller, blant annet i den klassiske krimserien «Murder She Wrote».

«I Am Cait» mottok i helgen prisen for beste realityshow under GLAAD Awards. Det er en pris som deles ut av organisasjonen Gay and Lesbian Alliance Against Defamation.

Flere artikler

  1. Her poserer Caitlyn med OL-gullet

  2. Caitlyn Jenner deler livshemmeligheter i ny bok

  3. Kardashian og Chyna får egen TV-serie

  4. Caitlyn Jenner saksøker paparazzi for medvirkning til bilulykken i 2015

  5. Caitlyn Jenner ferdig kjønnsoperert

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder