Del den på Snutter.no - og vinn et videokamera

HISSIG: Denne videoen av Tor Haakon Bjørgum har blitt sett over 300.000 ganger. Nå kan du være med i «Norges morsomste hjemmevideo»-konkurransen på VG Nett - og vinne et Sony videokamera. Foto: VG Nett.

Konkurranse: «Norges morsomste hjemmevideo»: Har du en morsom hjemmevideo?

(VG Nett) Vi fortsetter med konkurransen «Norges morsomste hjemmevideo». Last opp din video - og du kan vinne et videokamera allerede på fredag.

Artikkelen er over 13 år gammel

I fjor startet VG Nett en konkurranse der vi søkte etter Norges morsomste hjemmevideo. Nå har vi fått vår egen videotjeneste, og vi utfordrer deg til å laste opp dine morsomme videoer på Snutter.no.

For å være med å konkurrere om det første videokameraet vi deler ut førskommende fredag, må du laste opp din video under humor-kategorien. Vi ønsker også at du gir den stikkordet «Morovideo07».

Bli den neste!

Vi tar ikke lenger imot videoer på e-post og per post, men ber om at

alle deltakere laster opp videoen på Snutter.

En av de som deltok i konkurransen i fjor - og som har hatt over 300.000 visninger på VGTV - er videoen «Hissigproppen».

Se «Hissigproppen» på Snutter.no!

La videoen inspirere deg, og bli den neste til å laste opp en morsom video på Snutter.no. Allerede neste uke deler vi ut et nytt videokamera.

Her er flere morsomme hjemmevideoer på Snutter:

Den lille rockeren

Trampolineeffekt

Mange seere

VINN KAMERA: Førstkommende fredag trekker vi ut den første vinneren i konkurransen «Norges morsomste hjemmevideo». Det betyr at du i løpet av de neste dagene kan laste opp din video og bli med i kampen om premien. Foto: Sony.

Vi utfordrer deg også til å laste opp andre videoer på Snutter. Siden tjenesten ble lansert for i underkant av to uker siden, har det strømmet inn videoer.

Og er din video god, er dette en god mulighet for å få et stort publikum. Den mest sette videoen på Snutter så langt har hatt over 130.000 visninger.

Her kan du se den populære filmen!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder