FØRSTEMANN UT: Oppholdet på sydhavsøya i Robinsonekspedisjonen ble kort for Kimhye Iversen. Foto: TV 3

Fra «Robinsonekspedisjonen» til «X Factor»: Kimhye førstemann ut av «Robinsonekspedisjonen»: - Ikke skuffet

(VG Nett) For Kimhye Iversen var det greit å ryke ut av «Robinsonekspedisjonen» tidlig. Da rakk hun nemlig å være med i et annet realityprogram.

Ida Anna Haugen
ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

- Jeg er ikke skuffet. Der og da ble jeg litt overrasket, men de andre på laget mitt kom bedre overens med hverandre enn hva jeg gjorde, sier Kimhye Iversen til VG Nett.

- Andre mer skuffa

I sesongens første episode av «Robinsonekspedisjonen» måtte danseren og artisten forlate Robinson-øya, etter å ha blitt stemt hjem av lagkameratene. Men Iversen sier hun ikke tok hjemsendelsen spesielt tungt.

- Det er nok andre som ville blitt mer skuffa enn meg. Jeg meldte meg ikke på, men ble bedt om å være med. Så for meg var «Robinsonekspedisjonen» en morsom opplevelse og et lite eventyr, sier Iversen.

VGTV:Er Atle (45) tidenes mest jålete Robinson-deltaker?

Rakk «X Factor»

For henne var det faktisk en fordel å ryke ut av «Robinsonekspedisjonen», fordi det betydde at hun kunne bli med på auditionrundene til «X Factor».

- Jeg og noen jenter fra dansegruppa mi dro på audition. Det hadde vi ikke rukket om jeg hadde blitt lenger på Robinsonøya, sier Iversen, som i tillegg til å synge er leder for dansegruppen «Soulstars», kjent fra Norske Talenter.

Les også:Ble kjærester etter Robinson-opphold

Spennende liv

Foreløpig kan hun ikke si noe om hvordan det har gått i «X Factor».

- Men jeg kan vel si at det har gått bra, sier hun og ler.

At det er full fart med dans og musikk i hverdagen, tror Iversen gjorde det enda lettere å forlate «Robinsonekspedisjonen».

- Det skjer så mye i livet mitt nå, og jeg har en veldig spennende hverdag, så da ble Robinson bare en liten pause fra det, sier hun.

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYSFORSIDENOg følg journalist Ida Anna Haugen på Twitter

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder