PARTYPRINS: Petter Pilgaard er ikke redd for å bli stemplet som «bærumsoss» av TV-seerne. - Jeg er bare meg selv, sier han. Foto: Halstein Røyseland

Tatt i narkoaksjon

To sivile politispanere trodde Petter Pilgaard (29) fra «Paradise Hotel» var høy på kokain da de pågrep ham på et utested i Oslo.

Marcus Husby
ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL

Hendelsen, som skjedde for litt over ett år siden, var en del av politiets storstilte narkotikaaksjon «Operasjon hvit snø», og omfattet flere av hovedstadens mest eksklusive og luksuriøse nattklubber.

- Jeg danset på bordet, som jeg ofte gjør, og så kom det to karer bort som legitimerte seg som politi. De trodde jeg var dopet på noe, så jeg ble kjørt til politistasjonen for å ta en urinprøve, sier Pilgaard til VG.

- Dyr urin

Den ferske TV-kjendisen forteller at han ikke helt klarte å ta situasjonen seriøst, og derfor begynte å fleipe med politimennene.

- Jeg hadde drukket ganske mye champagne, så jeg sa at de måtte ta vare på urinprøven - for så dyr urin hadde de aldri hatt på den politistasjonen, ler 29-åringen som lenge har vært kjent som «Oslos største partyprins» etter flere festartikler i både norsk og svensk presse.

Prøvene viste seg derimot å være negative, og Petter fikk etter hvert en unnskyldning fra de to politimennene.

- Til nachspiel i sivilbil

- De sa de aldri hadde sett noen som var så energisk, og hadde så store pupiller - uten å være dopet på noe. Derfor fikk jeg skyss av dem bort til nachspielet som et plaster på såret. Det syns jeg var kult gjort, smiler han.

- Har du noen gang brukt narkotika?

- Nei, aldri! Jeg trenger ikke slike substitutter for å ha det gøy ute på byen. Jeg er en veldig utadvendt person, og har det like morsomt i edru tilstand, forteller han.

Redd for jobben

I denne ukens episoder av «Paradise Hotel» har Petter ikledd seg damebadedrakt og danset full rundt i boxershorts. Men selv om den profilerte bærumsmannen ikke angrer på noen av episodene på luksushotellet, frykter han for kundene han har som finansrådgiver i Oslo.

- Er du redd for å miste jobben på grunn av realityserien?

- Ja, jeg er kanskje det. Jeg var ikke helt forberedt på at andre kom til å bli trukket inn i min deltagelse i dette programmet, og jeg synes det er synd at firmaet jeg jobber for skal lide for det, sier Pilgaard.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder