Flo: - En veldig verdig vinner

NYDALEN (VG Nett) Tore André Flo fantes ikke skuffet over å bli slått av Lene Alexandra Øien i «Skal vi danse»-finalen.

ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL

Lene Alexandra fikk 55 prosent av seernes stemmer, og kunne dermed bli løftet i været som vinner av dansepartner Tom-Erik Nilsen.

- Vi fikk 45 prosent av stemmene, og det er helt fantastisk i en finale. Hva mer kunne vi håpet på? sa Tore André Flo til VG Nett rett etter at finalen var avgjort.

- Vi er ikke skuffet. Vi har gitt alt hver gang, og vi har kommet oss helt til finalen. Vi er kjempefornøyde. Lene Alexandra er en veldig verdig vinner, fortsatte Flo.

Protokoll: Si din mening om resultatet i «Skal vi danse»

Les også: Lene Alexandra: - Skjønner ikke at jeg har vunnet!

Sambashow

Den tidligere fotballproffen hadde definitivt hentet inspirasjon fra karrieren da han entret dansegulvet fredag kveld.

Med en gullfotball gjenskapte han likesågodt karrierehøydepunktet, Brasil-kampen fra VM i 1998, der Norge vant 2-1. En Brasil-kledd dansepartner Nadya stod for holdingen som førte til straffesparket i kampen, og i takt med musikken viste Flo sine trikseferdigheter.

- Fantastisk show, sa dommer Trine Deli Cleve etter opptredenen, og belønnet «Flonaldo» med full pott, 10 poeng. Det samme gjorde de tre andre dommerne.

- Vi måtte ta den helt ut i dag, selvfølgelig. At Nadya har fått en så lang kropp til finalen er en stor prestasjon, mente Flo.

Full fest

Lene Alexandra på sin side fikk full pott hele veien fredag, til sammen 12 x 10 poeng fra dommerne. Tore André fikk fire tiere for fotball-dansen og resten niere.

VGTV: Se Lene Alexandra og Tom-Eriks triumfklem!

- Lene Alexandra og Tom-Erik har jobbet veldig hardt, og har vært flinke til å danse hele tiden. Jeg så det allerede i første program at de kan å danse, fortsatte Flo, før han forsvant på etterfest med hele «Skal vi danse»-gjengen.

- Nå er vi ferig med å danse, så nå kan vi ta oss en ordentlig fest!

SE BILDENE FRA FINALEN HER!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder