KAN PUSTE LETTET UT: Anette Hoff og Rudy Claes feiret nyinnspilt sesong av «Hotel Cæsar». Nå blir det mer såpe-underholdning. Foto:Trond Solberg,VG

Gladmelding til fansen: Det blir mer «Cæsar»

Nå er det klart for familieintriger, krangler og romanser frem til 2017.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

TV 2 har bestilt en ny sesong med Hotel Cæsar av produksjonsselskapet Metronome Spartacus. Programmet har hatt innspillingspause siden 8. februar, men snart sparkes serien i gang igjen.

KAN FEIRE: Elin Sogn, som spiller rollen som Julie Anker-Hansen, har grunn til å heve champagneglasset. Foto:Trond Solberg,VG

Såpeserien har hatt en usikker fremtid, men nå kan fansen puste lettet ut: Det vil bli mer intriger på hotellet fremover.
– Det at en innspillingspause sammenfalt med vår årlige vurdering av Cæsar har fått ryktebørsen til å gå varm, men ryktene om Hotel Cæsars død er sterkt overdrevet. Selv om man snart har produsert 3.000 episoder, så er eventyret på ingen måte slutt, sier dramasjef i TV 2, Christopher Haug i en pressemelding.Hvor godt kjenner det beryktede hotellet? Test kunnskapene dine i VGs Cæcar-quiz nederst i denne saken!

Anette Hoff (53) var en av dem som var bekymret for programmets fremtid da VG møtte henne for tre måneder siden. Den gangen sa hun at et farvel med hotellet ville føltes som et samlivsbrudd. Og det er kanskje ikke så rart: Hoff har vært en del av skuespillerstaben helt siden serien dukket opp på skjermen 1998, kun avbrutt av noen få pauser.

Facebook-gruppen «Nei til nedleggelse av Hotel Cæsar» teller over 4000 medlemmer. De beskriver nyheten som at «kampen er vunnet».

Nå er fansen sikret Hotel Cæsar-dramatikk til og med desember 2016. Dramasjefen i TV 2 lover også at serien vil bli enda bedre fremover.

– Hotel Cæsar har verdens beste og mest lojale fanskare! Vi takker for det fantastiske engasjementet, og vi er overbevist om at fanskaren vil øke i årene som kommer. Det er alltid hyggelig å sjekke inn på Cæsar for et nytt år. Vi har bodd der i 17 år, er utrolig fornøyde og har ingen planer om å bytte hotell, sier Haug.

Les også:Han er «hatet» av «Hotel Cæsar»-fansen

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder