GODE VENNER: Thomas Numme og Harald Rønneberg er gode venner av Monster-sjef Trond Kvernstrøm. Foto: HALLGEIR VÅGENES / SCANPIX

TV-kongens hemmelige New York-bryllup

(VG Nett) Thomas Numme (43) og Harald Rønneberg (39) er toastmastere når TV-topp Trond Kvernstrøm (46) inviterer 140 gjester til New York for sitt bryllup.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Fredag denne uken gifter TV-personligheten seg med sin forlovede Ida Håndlykken i den amerikanske metropolen.

Blant gjestene er Kvernstrøms gode venn Jan Fredrik Karlsen, i tillegg til Thomas Numme og Harald Rønneberg, som er toastmastere for kvelden.

VG har vært i kontakt med Kvernstrøm, som ikke ønsker å kommentere saken.

Feirer i flere dager

NRKs musikkprofil Asbjørn Slettemark skal være DJ på festen.

Etter det VG erfarer har Kvernstrøm invitert gjestene til å komme fra 22. til 26. mai, mens selve vielsen vil foregå på fredag med feiring i Central Park etterpå.

Kvernstrøm utviklet nære vennskap til Karlsen, Rønneberg og Numme for ti år siden, da alle fire jobbet med den første sesongen av «Idol». Siden har Numme og Rønneberg, Karlsen og Kvernstrøm utviklet hver sine selskaper med stor suksess.

Suksess

Numme og Rønneberg startet selskapet Plan B, som driver med management. Jan Fredrik Karlsen startet event- og managementselskapet Playroom, mens Trond Kvernstrøm var med å etablere produksjonsselskapet Monster.

Ifølge avisen Dagens Næringslivs beregninger har Kvernstrøm og partneren Olav Øen, som ikke lenger er en del av selskapet, skapt seg en formue på over 140 millioner på å lage film og TV.

I motsetning til Petter Stordalen, som chartret et eget fly for gjestene til han og Gunhild Stordalens bryllup i 2010, betaler ikke Kvernstrøm og hans tilkomne for oppholdet til bryllupsgjestene.

Følg VG Rampelys på Facebook !

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder