KLAR TIL KAMP: Mandag kveld fikk TV-seerne sitt første møte med årets «Farmen»-gjeng. Det blir trolig mange konflikter i løpet av sesongen: Allerede i første episode oppsto den gnisninger mellom noen av deltakerne. Foto: Espen Solli , TV 2

Knallstart for «Farmen»

Folket har fortsatt sansen for «Farmen»: I snitt fikk hele 870.000 mennesker med seg gårsdagens sesongpremiere.

  • Line Orfjell

Artikkelen er over fire år gammel

– Farmen er et fantastisk konsept, og årets sesong er blant de beste som er laget. Vi er strålende fornøyd med tallene og gleder oss over responsen mens vi samtidig fokuserer videre, sier programdirektør Jarle Nakken i TV 2.Han har god grunn til å være fornøyd: Gårsdagens premiere er nemlig den mest sette siden 2010, og var bare 6000 seere unna å sette ny rekord. På det aller meste var det nesten én million seere som fulgte premieren.

Om seerne fortsetter å følge årets deltakere videre gjennom sesongen, gjenstår å se – men i fjor var «Farmen» en dundrende suksess for TV 2. Sesongens første episode tiltrakk seg 845.000 seere, og senere fristet programmet over én million mennesker. Mot slutten av sesongen toppet det seg, da 1.035.000 seere benket seg foran skjermen – muligens som følge av dramatikken som utspilte seg inne på gården.

Så du denne? Slik er årets «Farmen»-gård

Skal vi tro programleder Gaute Grøtta Grav, kan også årets sesong by på solide doser drama: – Jeg vil si at det er en dramatisk sesong. Ikke nødvendigvis på krangling eller dårlig stemning, men det er en del ting som oppleves veldig dramatisk for deltagerne i år. Og det får konsekvenser, sa han til VG noen få timer før mandagens premiere.

Nysgjerrig? Her kan du lese flere detaljer om den nye sesongen!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder