TILBAKE: «Hver gang vi møtes» vil sannsynligvis nok en gang bli en av vårens største seersuksesser på TV. Lørdag er det premiere og vi møter Lars Lillo-Stenberg, Samsaya, ELG, Anneli Drecker, Sigvart Dagsland, Simone Eriksrud og Alexander Rybak. Foto: Robert S. Eik/VG

Klart for premiere-rush!

OL er over, og premierene står i kø på de store norske TV-kanalene.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

I kveld:
I den ti episoder lange norske krimserien «Det tredje øyet» møter vi Kyrre Haugen Sydness i rollen som politimannen Viggo Lust på TV 2 21.40. Politimannen opplever alle foreldres mareritt når hans datter Christina forsvinner sporløst. Les anmeldelse her!

Hva skal du se på TV i kveld? Hva synes du om kveldens premiereprogram? Diskutér!

NRK1 «tyvstartet» premiererushet søndag kveld med den danske suksess-serien Arvingane - men denne fortsetter med episode to i kveld 21.30. Les anmeldelse her!

TV 2 er det også klart for en ny sesong med «På tur med Dag Otto» der Dag Otto Lauritzen følger åtte av sine villeste drømmer før han blir gammel, sammen med Kristian Ødegård. Klokken 20.00.

DEN SISTE VIKING: Trond Espen Seim. Foto: TVNorge

TVNorge satser på «Den siste Viking» klokken 20.30. En høyt påkostet realitysatsing hvor 18 deltagere sendes tusen år tilbake i tid for å måle kunnskap og styrke. Programleder er Trond Espen Seim, som du også møter i en sentral rolle i den danske stor serien «Arvingane». Les anmeldelse her!

TV3 drar i gang en ny sesong av «Paradise Hotel» klokken 21.30. Les anmeldelse her!

Mens NRK1 byr på dokumentarserien «Yttersia» kl. 20.15. Her følger vi livet i øysamfunnene Sommarøy, Hillesøy og Brensholmen som ligger på «yttersia» av Tromsø.

Den store kjønnsrollekampen

TILBAKE FRA OL: Truls Svendsen med ny programserie. Foto: Mattis Sandblad/VG

Onsdag kveld byr TV 2 byr på «Det sterkeste kjønn» hvor «myter og tradisjonelle kjønnsrollemønstre står for fall når 16 kjente kvinner og menn skal forsvare sitt kjønns ære i en morsom kappestrid».

Deretter setter kanalen Truls Svendsen på nye prøver i serien «Truls - oppdrag hurtigruten» før kanalen fortsetter med en tredje premiere - på «Kjærlighet uansett» hvor seks mennesker med fysiske funksjonsnedsettelser følges i jakten på en kjæreste.

Comeback for «Walkabout»

NRK1 byr på en ny runde av reiseserien «Walkabout» med Nils og Ronny som nå legger de nå ut på sin mest ambisiøse reise noensinne gjennom Colombia, Gaza, England og USAs Rust Belt på jakt etter det ukjente.

WALKABOUT: Nils og Ronny som nå legger de nå ut på sin mest ambisiøse reiser og det skjer på NRK1 fra og med onsdag. Foto: NRK

Thomas Seltzer nå tar med seg «Trygdekontoret» og flytter fra NRK3 til NRK1.

Kjente komikere i ny norsk dramakomedie

Torsdag kveld har Henrik Elvestad har med seg et stjernelag i serien «Samurai Sikkerhet»TV 2. Her blir de mest elementære vekteroppgavene fort vanskelig å håndtere for denne gjengen som består av kjente folk som Janne Heltberg, Nils Jørgen Kaalstad, Fridtjov Såheim og Odd-Magnus Williamson.

Ny runde med «Hver gang vi møtes»

Lørdag kveld utfordrer TV 2 NRKs «Mesternes mester» med en ny sesong av «Hver gang vi møtes». Artistene som synger hverandres sanger og dyrker den gode samtalen rundt et hyggelig bord, er Lars Lillo-Stenberg, Samsaya, ELG, Anneli Drecker, Sigvart Dagsland, Simone Eriksrud og Alexander Rybak.

«Værbitt» Eli Kari Gjengedal til NRK1

TIL NRK: Eli Kari Gjengedal - et av TV 2s mest kjente vær-fjes har nå skiftet kanal og blir å se på NRK1 denne våren. Foto: NRK

Søndag kveld trer tidligere værdame i TV 2, Eli Kari Gjengedal, inn på NRK-skjermen. Søndag vises det første av åtte programmer i serien «Værbitt» hvor Gjengedal fyker avgårde for å dekke været som blir meldt av statsmeteorolog John Smits.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder