TV-COMEBACK: Hugh Laurie satset på karrieren som bluesartist etter «House», men nå vender den britiske skuespilleren tilbake til TV-skjermen. Foto: Chris Pizzello,

Hugh Laurie gjør TV-comeback

Hugh Laurie har takket ja til rolle i ny BBC-serie basert på John le Carres «The Night Manager».

Ida Christine Johannessen
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Empire Online melder at selveste Dr House, Hugh Laurie, skal være med i BBCs kommende tv-serie basert på John le Carres roman «The Night Manager» fra 1993.
I tillegg vil seriens andre hovedrolle bli spilt av Tom Hiddleston som i løpet av de siste årene har gjort seg godt kjent i filmbransjen. Her hjemme kjenner vi han kanskje best som Loke i Marvels «Thor» og «The Avengers».

HOVEDROLLE: Tom Hiddleston skal spille mot Hugh Laurie i ny BBC-serie. Foto: Andrew Cowie,

Miniserien handler om den britiske soldaten Jonathan Pine som får jobb for et luksushotell. Her møter han en kvinne ved navn Sophie som har tilknytning til den engelske våpenhandleren Richard Onslow Roper. Sophie ender opp død, og Pine søker hevn for mordet på venninnen.

Ifølge The Hollywood Reporter er det ennå ikke klart hvem som skal spille hvilke roller, men Empire mener det er trolig at Hiddleston tar rollen som Pine og Laurie som Roper.
Dette vil bli Hugh Lauries første tv-rolle siden den populære serien «House» sendte siste sesong i 2012. Siden har Laurie eneste rolle vært i filmen «Mr. Pip», da briten har fokusert på sin sidekarriere som bluesmusiker. I sommer spilte Laurie for et norsk publikum da han gjestet Notodden Blues Festival.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder