TV-YNDLING: Popstjernen Pernilla Wahlgren, her avbildet i fjor. Foto: Erik Simander/TT /

Pernilla Wahlgren mistet lappen

Svenske Pernilla Wahlgren (51) skal ha kjørt i 108 km i timen på en 70-strekning.

Det kostet den populære artisten sertifikatet, melder Aftonbladet.

Hendelsen skjedde i oktober, men Wahlgren har ikke innviet offentligheten. Nå er imidlertid dokumentene fra svenske Transportstyrelsen offentliggjort, og der står det at Wahlgren ble fratatt lappen på stedet.

«Det er snakk om en alvorlig overtredelse, og det er ikke funnet noen spesielle grunner for å nøye seg med å gi en advarsel», heter det.

Wahlgren ble stoppet av politiet etter å ha hatt en hastighet på nærmere 40 km i timen over tillatte grense. Det skal ikke ha vært til Wahlgrens fordel at hun også i desember i fjor ble tatt i fartskontroll, da med en fart på 91 km i timen på en 70-kilometers-strekning.

(Artikkelen fortsetter undet videoen)

les også

Dorthe intervjuet Sophie Elise: Langt over streken, mener presseekspert

Wahlgren, aktuell i realityserien «Wahlgrens verden» på FEM, ønsker ikke å kommentere saken overfor Aftonbladet, som skriver at 51-åringen får sertifikatet tilbake 13. desember. Da har hun måttet klare seg uten i to måneder.

– Dere kan skrive om det, men jeg har ingenting å tilføye, sier hun.

les også

Pernilla Wahlgren måtte avlyse TV-innspilling

Artistveteranen, kjent blant annet for MGP-låten «Piccadilly Circus», dukker snart opp i en annen serie, nemlig SVTs julekalender «Panik i tomteverkstan». På nyåret har hun for øvrig premiere på en ny oppsetning – «Pernilla Wahlgren har hybris».

JULEKALENDER: Pernilla Wahlgren, Per Andersson og barneskuespillerne Elisabeth Drejenstam Papadogeorgou og Elis Nyström dukker snart opp på SVT. Foto: Fredrik Sandberg/TT /

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder