100 000 i utroskaps-bot

TV

Hvis deltagerne i virkelighets-TV-serien «Temptation Island» avslører om noen av parene var utro, må de betale opp mot 100000 kroner i «bot».

Publisert: Oppdatert: 25.02.03 13:15

- Om man røper noe av inneholdet i serien, for eksempel om man forteller hvordan det går med parene, har vi underskrevet at vi godtar en bot på 100000 kroner, sier den single deltageren Elisabeth Rongved (22) fra Oslo.

- Er det for drøyt?

- Hvor mye boten er på, synes jeg er uvesentlig. Er man med på en sånn serie, så har man taushetsplikt, sier Elisabeth.

Bruk av narkotika og mobiltelefon under TV-innspillingen kunne også føre til bot og hjemsending.

«Sprit- og sex-orgie»

I virkelighets-TV-serien «Temptation Island», som starter 4. mars på TVNorge, vil fire par fra Norge, Sverige og Danmark bli fristet av 22 single deltagere.

Allerede før sendestart har det versert flere historier om «sex-orgier» og «trekantsex» i svenske medier. Avslutningsfesten hos de single deltagerne ble fremstilt som en «sprit- og sex-orgie».

- Jeg holdt på å dø av latter da jeg leste det. Det er klart at når så mange single bor på samme hotell, blir det noe seksuell aktivitet. Men det har ikke vært sex-orgie, sier den single deltageren Anine Bunæs (21).

- Var det leit å bli fremstilt slik i mediene?

- Klart det. Media har stor kraft og mange leser media blindt. Det er kjedelig å bli hengt ut og forhåndsdømt på denne måten. Folk jeg kjenner har fleipet mye om denne såkalte orgien, men de som ikke kjenner meg, vet ikke hva de skal tro, sier Elisabeth.

Irritert

- Vi single jentene blir fremstilt som løsaktige tøser. Det er helt feil. Det blir jeg irritert over. Det er svært få, og ingen av de norske, som har vært slik, sier Anine.

- Men dere skal jo være fristerinner?

- Vi følte ikke at vi var det. Vi var single mennesker som ønsket å få nye venner, nye opplevelser og ha det moro, sier jentene. I en svensk avis ble det påstått at en av de single kvinnelige deltagerne hadde hatt trekant med to menn som jobbet i TV-produksjonen.

- Det var bare et stunt fra en av de single gutta. Han skulle se hva som skulle til for å komme i mediene. Det var bare tull, bare en dårlig spøk, sier de to jentene.

«Sinnssykt pinlige»

Men noe «action» blir det i TV-serien.

- Selvfølgelig gjør vi ting som er sinnssykt pinlige, sier Elisabeth.

- Jeg synes en hjemmevideo fra en fest er pinlig, og på «Temptation Island» var det mye festing, sier Anine.

- Ble det bevisst bydd frem alkohol av produksjonsteamet?

- Dette skal ikke være noen fyllefest, og alle er voksne mennesker som kan ta beslutninger selv. Men det er klart at vi er unge og glad i en fest, sier jentene. Duoen kan ikke avsløre om noen av parene lot seg friste, men det ble romantikk på den vakre øya Koh Samui. Anine traff en kjekk svensk single gutt.

- Han har vært på besøk i Norge, og jeg har vært i Göteborg. Men jeg taklet ikke avstandsforhold. Det fungerte ikke, sier Anine.

Her kan du lese mer om