SETTER NED FOTEN: Skuespiller Jennifer Aniston tar et oppgjør med ryktebørsen i åpent intervju. Foto: MARIO ANZUONI / X90045

Jennifer Aniston om alle ryktene: – Det er hensynsløse antagelser

«Friends»-stjernen går hardt ut mot mamma- og kjærlighetsryktene i intervju med amerikansk magasin. – Ingen vet hva som skjer bak lukkede dører, sier Aniston.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Nå adresserer Jennifer Aniston (49) rykteflommen om privatlivet i et stort intervju med amerikanske Instyle.

– Vrangforestillingene er «Jen klarer ikke holde en mann», og «Jen nekter å få barn fordi hun er selvopptatt og investert i karrieren». Eller at jeg er trist og har fått hjertet mitt knust, forteller skuespilleren.

Det ble i februar i år kjent at Aniston og Justin Theroux separeres, etter nærmere tre års ekteskap.

les også

Kjendisene som giftet seg med «vanlige» mennesker

Pluss content

Videre understreker hun at antagelsene er «hensynsløse», og at hun heller ikke har kjærlighetssorg.

– De vet ingenting om hva jeg har vært gjennom, hverken helse- eller følelsesmessig, sier Aniston i intervjuet.

– Et press på kvinner

«Friends»-skuespilleren har over flere år vært utsatt for hyppige spekulasjoner i media om hvorfor hun ikke har barn. Aniston har flere ganger satt ned foten mot gravidryktene, blant annet i Huffington Post i 2016.

les også

Jennifer Aniston kåret til verdens vakreste

– Jeg streber ikke etter å bli mor fordi jeg føler meg ufullstendig, selv om kjendispressen vil ha oss til å tro det, sa hun den gang.

I det nylige intervjuet med InStyle forklarer hun sitt standpunkt ytterligere.

– Det foreligger et press på kvinner om å bli mødre, og hvis de ikke blir det, så dømmes de som et skadet produkt. Kanskje er ikke mitt kall på denne planeten å reprodusere. Kanskje det er andre ting jeg er ment til å gjøre?, spør skuespilleren.

I juni var en lignende debatt oppe i Norge, da artist Maria Mena gikk hardt ut mot pressens gjentagende graviditetsspørsmål.

Skuespillerne bak seersuksessen «Friends». 18 år etter at dette bildet ble tatt, er ikke Aniston helt fremmed for en relansering. Foto: HO / X00561

Holder fokus

Rykteflommen til tross, Aniston forteller at hun i de fleste tilfeller lener seg tilbake og ler av pressens overskrifter, da de skal ha blitt «mer og mer absurde».

– De prøver vel å tilfredsstille et slags behov offentligheten har, men jeg fokuserer på jobben min, vennene mine, dyrene mine og hvordan jeg kan bidra til å gjøre verden til et bedre sted, sier Aniston, som i høst er aktuell i musikalkomedien «Dumplin», der hun spiller en tidligere missedronning.

les også

TV-serien fyller 20 år: Slik gikk det med «Friends»-stjernene

les også

Slik går det med «Sex og singelliv»-gjengen i dag: Countrystjerne, nattklubbeier og adopsjon

Pluss content

Noe hun imidlertid er positiv til, er å samle den originale «Venner for livet»-gjengen for en relansering av suksesserien.

– Courteney, Lisa og jeg snakker om det. Jeg fantaserer om det. Det var virkelig den beste jobben jeg noensinne har hatt, sier Aniston til InStyle.

Medskuespiller Matt Le Blanc har derimot tidligere vært tydelig på at han ikke er interessert i en «Venner for livet»-reunion.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder