RYKENDE FERSKT: Inga Berit og Ingar fant hverandre i høst, men har ikke vist seg sammen i media før nå. Foto: FOTO: Fredrik Solstad, VG

«Farmen kjendis»-Inga Berit: – Her er min «hemmelige» mann

«Farmen kjendis»-deltager Inga Berit Lein fant endelig drømmemannen, uten kameraene på slep. - Jeg er veldig heldig, sier hun.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL
les også

Dette har skjedd på «Farmen kjendis»-gården denne sesongen

Årets «Farmen kjendis» nærmer seg slutten. Søndag kveld er det nemlig klart for den store finalen, og før den tid skal de tre gjenværende deltagerne Inga Berit Lein, Martine Ek Hagen og Pål Anders Ullevålseter gjennom en semifinale som bestemmer hvilke to som får stå igjen helt til slutt.

– Jeg står jo igjen med to idrettsutøvere som kan det å konkurrere, og som begge har «konkurranseskalle». Jeg får finne min egen måte å håndtere dette på, sier en kampklar Inga Berit til VG.

Fant hverandre i høst

Inga Berit ble først kjent gjennom TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten» i 2004. Men selv om hun den gang var den av bøndene som fikk flest kjærlighetsbrev, uteble de helt store følelsene.

LYKKELIG FORELSKET: - For meg var det viktig å finne en som har beina trygt plassert på bakken, og det har han, sier Inga Berit om sin nye kjæreste Ingar Hanssen. Foto: FOTO: Fredrik Solstad, VG

Og selv om hun siden den gang har vært gjennom kortere og lengre forhold var det først helt nylig at hun fant det som nå ser ut til å være hennes livs store kjærlighet. Og nå viser Farmen kjendis»-deltageren fram drømmemannen for aller første gang.

Den heldige heter Ingar Hanssen, og er bosatt i Tydal i Trøndelag - litt over to timers kjøretur fra Inga Berit, som bor i Verdal.

SEMIFINALEKLAR: Inga Berit Lein imponerte med kokkeferdighetene og tok seg onsdag ett steg nærmere finalen i årets «Farmen kjendis». Foto: Alex Iversen, TV 2

– Vi har har vært kjærester siden i høst. Selv om jeg hele tiden var ærlig på at jeg skulle være med i «Farmen kjendis», var jo stakkaren ikke helt forberedt på dette mediesirkuset. Programmet ble jo spilt inn før vi møttes. Det hadde nok vært vanskelig med vanlig dating i en sånn periode, erkjenner hun til VG.

– Skummelt i starten

For er det noe Inga Berit har erfaring med, så er det nettopp det å date mens hun er på TV. Sånn blir det jo, når man er med i «Jakten på kjærligheten» - uten å finne kjærligheten...

– Ja, det har jeg gjort før. Og det skjer aldri igjen, sier hun lattermildt.

KAMPKLARE KJEMPER: Martine Ek Hagen, Pål Anders Ullevålseter og Inga Berit Lein skal kjempe om å ta seg helt til topps i «Farmen kjendis». Foto: Alex Iversen, TV 2

De to ble kjent gjennom felles interesser i jakt og friluftsliv, og begynte først å flørte med hverandre på sosiale medier, i form av Snapchat og Messenger.

– Akkurat det var litt skummelt, jeg synes jo egentlig det er litt «kleint» med sånne chatter, innrømmer 36-åringen, som er full av lovord om sin nye flamme.

- For meg var det viktig å finne en som har beina trygt plassert på bakken, og det har han. Det er jeg veldig glad for. Han er omgjengelig og trivelig, og rett og slett en bra og stødig kar, sier hun.

– Stolt

Hun legger ikke skjul på at det er herlig å kjenne på forelskelsen igjen.

– Ja! Jeg føler meg veldig heldig.

POPULÆR: I likhet med blant andre Hans Ole Nafstad, jaktet Inga Berit kjærligheten på TV i 2004. Det gikk ikke veldig bra. Nå har hun imidlertid funnet drømmemannen. Foto: Larsen, Bjørn Erik

les også

«Farmen kjendis»: - TV 2 har klippet bort mobbingen

Nå venter en hektisk kveld for paret. Søndag kveld samles nemlig «Farmen kjendis»-deltagerne til full finalefest på et utested i Oslo. Dit kommer også Inga Berit splitter nye kjæreste.

Og ifølge den tidligere «Jakten»-bonden, er Ingar fornøyd med hvordan hun er framstilt på TV denne vinteren.

– Han synes jeg har blitt framstilt på en fin måte, ja. Han sier han er stolt av meg. I en sånn periode blir mye av oppmerksomheten rettet mot den ene parten, og det kan jo være vanskelig om man ikke er trygg på hverandre. Men det har gått kjempebra, forteller Inga Berit Lein til VG.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder