Utro-TV kommer i mars

TV

I begynnelsen av mars kommer TVNorge til å sende den skandinaviske versjonen av «Temptation Island».

Publisert: Oppdatert: 25.02.03 13:25

- Det er litt rart å tenke på at så mange kan se oss på TV - mens vi ikke aner noen ting om hvordan dette blir, sier Anette og Kenneth til VG.

Fire par

Det norsk/svenske paret Sara Unger og Geir Bratland, et svensk par, et dansk par og de to ungdommene fra Mosjøen utgjør de fire parene som får satt sin kjærlighet på prøve i den omdiskuterte TV-serien som er i 13 avsnitt.

- Vi var også veldig skeptiske til «Temptation Island» til å begynne med. Men etter hvert så vi på det hele som en unik mulighet til å prøve forholdet - og vise at man kan stole på hverandre, sier Anette og Kenneth, som har vært kjærester i seks år.

- Fantastisk opplevelse

Og akkurat det fikk de mange muligheter til på den eksotiske øya Roatan i Honduras, hvor hele serien ble spilt inn i løpet av noen uker i august i fjor. Der ble parene splittet. Med leir på hver sin side av øya - og med 13 single av motsatt kjønn som alle gjorde sitt beste for å lede dem ut i fristelse.

- Vi har taushetsplikt - og kan ikke si så mye. Men for oss var det en fantastisk opplevelse å være på øya, sier Kenneth.

Til daglig studerer han på BI i Oslo - og har i tillegg en deltidsjobb i SAS på Gardermoen - mens Anette jobber som kokkelærling.

- Vi snakket mye på forhånd om hvordan vi skulle forholde oss i de forskjellige situasjonene , og vi laget klare regler for hva vi kunne akseptere og ikke akseptere. Vi lærte også mye om oss selv. Jeg trodde ikke jeg kunne bli så sjalu som jeg ble der nede, sier Anette.

TVNorge bestemte seg i går for å sende den omdiskuterte virkelighetsserien.

- Vi har vært gjennom en lang og grundig prosess, og har nå endelig vedtatt å sende serien. Sendedagen er ikke fullstendig fastsatt, men det blir en gang i begynnelsen av mars, opplyser informasjonsdirektør Jens Petter Gjelseth i TVNorge til VG.

Den skandinaviske versjonen vil vises i tolv programmer, pluss et oppfølgingsprogram som viser hvordan det har gått med deltagerne etter at serien ble spilt inn i fjor sommer.

Her kan du lese mer om