FORLOVET: – Han gikk ned på kne og spurte om jeg ville gifte meg med ham, forteller en lykkelig Sophie Therese Lindberg etter at kjæresten Marius Hofsøy fridde til henne. Foto: Scanpix

«Farmen»-par forlovet

Sophie Therese Lindberg (26) og Marius Hofsøy (25) som begge var med i «Farmen» på TV 2 høsten 2016, har forlovet seg.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Det bekrefter paret overfor VG.

– Han gikk ned på kne og spurte om jeg ville gifte meg med han, forteller en lykkelig Sophie Therese Linderg til VG.

les også

Her er årets «Farmen»-deltagere

Hun legger ikke skjul på at frieriet kom helt uventet på henne.

– Jeg har hatt planer om å gjøre det en liten stund, sier Marius på sin side.

ROMANTISKE OMGIVELSER: Sophie Therese Lindberg (26) og Marius Hofsøy (25) feiret forlovelsen i romantiske omgivelser tirsdag. Foto: Privat

De to har kjent hverandre i nesten to år, men kjærester ble de først etter at TV-programmet var ferdig innspilt. Nå bor de sammen i en leilighet på Grünerløkka som de har pusset opp for ett år siden.

les også

Farmen-øyeblikkene vi ikke glemmer

Pluss content

– Vi har ikke satt noen dato for bryllupet enda, men vi har snakket litt om det. Kanskje i utlandet, det skal i hvert fall bli en kul fest, sier paret.

Paret er for tiden på ferie på Senja, hvor han har mye familie – og med midnattssol og strålende vær, ble det en romantisk ramme rundt frieriet tirsdag kveld.

– Nå skal vi nyte å være forlovet, sier de to.

Sophie Therese kom som kjent til finalen i «Farmen» i 2016, men måtte til slutt se seg slått av Laila Lochert etter en nervepirrende kunnskapskonkurranse.


– Laila vant «Farmen», men jeg fikk absolutt noe godt ut av det jeg også. Det kan man trygt si – Marius er jo drømmemannen, Sophie Therese i et intervju med Se og Hør i fjor vinter.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder