ORKET IKKE: Ekskona til Frank Andersson, Jeanette Bouvin Nygren har foreløpig ikke orket å se han i «Farmen VIP». – Det vil bli en stor følelsesmessig belastning, sier hun. Foto: MAJA SUSLIN / TT / TT NYHETSBYRÃÖN

Avdød brytestjerne med i svensk «Farmen kjendis» – nevøen reagerer

Den avdøde brytelegenden Frank Andersson er en av deltagerne i årets sesong av den svenske versjonen av «Farmen kjendis» som vises på TV4. Det liker nevøen hans dårlig.

«Usmakelig av TV4», skriver nevøen til Frank Andersson, Svante Andersson i en SMS til Expressen som omtalte saken først.

Reaksjonen kom etter at svensk TV4 torsdag offentliggjorde navnene på årets deltagere i «Farmen VIP», som den svenske versjonen heter.

les også

Sveriges bryterstjerne døde av hjertesvikt

Frank Andersson døde brått av hjertesvikt i fjor høst, like etter at «Farmen VIP» var ferdig innspilt. 62-åringen var en av Sveriges mest kjente idrettsutøvere gjennom tidene.

– De vet ikke eksakt hva som skjedde. Men hjertet hans orket ikke mer til slutt, uttalte den samme Svante Andersson like etterpå til Expressen.

I en uttalelse til avisen torsdag skriver produsenten at TV4 har vært i kontakt med flere av Frank Anderssons familiemedlemmer og også gitt dem mulighet til å se «Farmen VIP» før det sendes på TV.

Fikk du med deg den dramatiske ulykken på norske «Farmen kjendis»?

les også

Familien krangler om bryterstjernens begravelse

– Frank forlot «Farmen» tidlig på grunn av sin sviktende helse og han er derfor bare med i det første programmet. Et program som vi har dedikert til Franks minne, skriver produsenten, Joel Bendrik.

Uten at det endrer nevøens oppfatning av at dette er usmakelig av gjort TV4.

«Det var tross alt under innspillingen av nettopp «Farmen VIP» at hjertet sviktet», skriver Svante Andersson videre i sin SMS til Expressen.

les også

Brødrene avslører årsaken til bryterlegendens død

Ekskona til Frank Andersson, Jeanette Bouvin Nygren, er for tiden på ferie i Thailand sammen med parets to barn. Hun har fått en kopi av episoden hvor eksmannen er med. Men har foreløpig ikke sett på den.

– Det vil bli en stor følelsesmessig belastning både for meg og barna å se han på TV. Foreløpig har jeg ikke orket, sier hun til Expressen.

les også

«Farmen kjendis» med penistabbe: – Pinlig og flaut for både meg og TV 2

les også

«Farmen kjendis»-deltagere i åpen krangel: – Så dum at jeg ikke kan ta ham seriøst

les også

«Farmen-Barbro»: – Det gikk fra vilt til ellevilt

Pluss content
les også

Trude Mostue er opprørt over «Farmen kjendis» – nekter å se resten av sesongen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder