ALENEMOR: Minnie Driver er lykkelig med sønnen Henry (3), her fra 2010. Foto: Wenn.com.

Minnie Driver røper endelig faren til sønnen (3)

(VG Nett) Filmstjernen Minnie Driver (42) har holdt sønnens far hemmelig i over tre år. Nå snakker hun endelig om hvem han er.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Etter å ha beskyttet mannen fra pressen siden det ble kjent at hun var gravid i 2008, mener hun faren til vesle Henry nå kan forsvare seg selv.

- Han er ikke berømt, og det er ikke noen stor sak, sier hun, før hun røper overfor magasinet Observer at faren er en manusforfatter til hennes tidligere TV-serie «The Riches».

Saken er gjengitt i stort monn i britiske medier, deriblant av Daily Mail.

Den britiske filmstjernen vil imidlertid ikke fortelle navnet til faren.

GRAVID: Her er Minnie Driver (38) under premieren på «Hancock» i Los Angeles i juni 2008. Foto: AP

- Vi var ikke sammen, og han jobbet ikke direkte i bransjen, så jeg valgte å beskytte ham og hindre et vell av publisitet, sier hun.

Hun sier også at faren var lite involvert de første årene, men at han nå har tatt seg sammen og begynt å møte sønnen mer regelmessig.

- Er han en god far? På en måte. Han finner ut av det. Jeg mener, han har ikke vært så involvert, hans valg. Men han er det nå, sier hun.

Selv om hun trives som alenemor, er Driver klar på at Henrys eventuelle bror eller søster må komme med en partner hun skal leve med.

- Jeg hadde ikke klart en til uten en partner. Jeg kunne ikke klart to som alenemor, det ville vært for mye.

Driver, som er datter av millionæren Ron Driver, ble selv født utenfor ekteskap, og uten at farens kone og deres datter visste om Minnies familie.

Minnie Driver har blant annet spilt i filmer som «The Good Will Hunting» og Bond-filmen «GoldenEye».

Følg VG Rampelys på Facebook !

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder