Her er årets «Farmen»-deltakere

To politimenn, flere studenter og en tidligere eliteseriespiller i fotball er med i årets utgave av «Farmen».

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

I fjor høst var «Farmen» sesongens store TV-suksess, med gjennomsnittlig antall seere på 875.000.

I år skal disse være med å kjempe om seieren i TV-serien:

Frode Fagermo (40) fra Ålesund. Tidligere eliteseriespiller i fotball, nå finansrådgiver. Er gift og har tre barn på 7, 15 og 18 år.

- Hva kommer du til å savne mest? - Familien, åpenbart. Jeg er glad i mat, snus og TV, men det er livet med familien jeg kommer til å savne. Jeg har vært far siden jeg var 21.

Hans Olav Hagen (46) fra Fenstad utenfor Oslo. Jobber som driftsoperatør på en skole og idrettshall. Er singel.

- Hva kommer du til å savne mest? - Ingenting. Jeg har bare en gammel telefon folk ler av når de ser den. Og hygienen skal jeg fikse. Det er mye man kan lage selv.

Jarle Tangerås (26) fra Hatlestrand utenfor Bergen. Jobber som hotellresepsjonist. Er singel.

- Hva kommer du til å savne mest? - Musikk og kontakt med omverdenen. Og det hadde ikke gjort noe å ha tilgang på hårvoks og solarium. Maten blir også en utfordring.

Lasse Rød Hansen (24) fra Sauda. Er ferdigutdannet politi på jobbjakt. Er singel.

- Hva kommer du til å savne mest? - Venner og kjente. Og jeg er vant til å trene og spise mye, men det går rykter om lite mat.

LLoyd Lorenz (21) fra Trondheim. Jobber som promotør i reklamebyrå. Er singel.

- Hva kommer du til å savne mest? - Håndkrem, parfyme, tannkrem. I hvert fall krem. Når vi må vaske oss i vann på den måten blir huden ekstra tørr. Jeg er avhengig av mobilen nå, men det skal gå fint.

Magnus Røberg (24) fra Hardanger. Jobber som tømrer. Har kjæreste.

- Hva kommer du til å savne mest? - Familien er veldig viktig for meg, jeg og pappa har et godt forhold som jeg setter høyt. Når det kommer til hygienen har jeg vært i militæret og vet at det går fint.

Morten Heggdal (44) fra Namsos. Jobber som innsatsleder i politiet. Er gift og har en sønn på tre år.

- Hva kommer du til å savne mest? - Først og fremst samværet med gutten min. Jeg har brukt to måneder til å forberede meg mentalt. Jeg vil savne maten, og sikkert nyheter. Jeg følger mye med.

Anne Beate Rye Teigen (45) fra Numedal. Er agrotekniker og driver gård. Er gift og har to barn på 21 og 23 år.

- Hva kommer du til å savne mest? - Familien min og livet mitt. Jeg har det så fint til vanlig. Datamaskinene er jeg bare glad for å bli kvitt.

Kristina Austrheim Bratten (20) fra Førde. Student. Singel.

- Hva kommer du til å savne mest? - Mine bestevenner og søstre. Jeg trenger ikke sminke eller barberhøvel, hvis alle andre driter i det gjør jeg det også.

Hege Merete Bergsnev (25) fra Kristiansund. Har spilt i Toppserien i håndball. Lærerstudent. Singel.

- Hva kommer du til å savne mest?

- Jeg savner fort familie og vil savne å spille håndball. Og jeg er veldig glad i mat, kaffe og Pepsi Max. Det blir tøft.

Maren Gjesdal (19) fra Bønes i Bergen. Student. Har kjæreste.

- Hva kommer du til å savne mest? - Det kommer til å bli irriterende ikke å vite hva klokken er. Og jeg vil savne maten. Shampo, dusj og rettetang også, men det er ikke krise.

Mari Gjørva (20) fra Geiranger. Jobber som butikkmedarbeider. Har kjæreste.

- Hva kommer du til å savne mest? - Et stappfullt kjøleskap. Og kjæresten, men vi er veldig trygge på hverandre. Tannkrem blir et savn, og jeg er spent på hva slags dopapir det blir.

Marita Wennevold Hollen (50) fra Fjellhamar. Selvstendig næringsdrivende innenfor kapitalinnhenting. Er samboer og har to sønner på 24 og 25 år.

- Hva kommer du til å savne mest? - Jeg har forsonet meg med at jeg ikke får med sminke og kremer. Men jeg skulle gjerne fått sovet med vaselin på leppene, det er noe jeg har med meg fra tiden som korpsmusikant.

Daria Druzd (29) fra Hønefoss. Jobber som tospråklig lærer. Har samboer og et barn på tre år.

- Hva kommer du til å savne mest? - Familien blir det verste. Men jeg har fått beskjed om at jeg bare kan glemme å dra hjem. Jeg har vokst opp i Polen på 80-tallet under kommunismen, så det gjør meg ingenting å dusje i kaldt vann.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder