GOD MORGEN: Stian Blipp er strålende fornøyd med måten han ble vekket. Her sammen med Victoria Bryde til venste, og til høyre med resten av P4-gjengen. Foto: PRIVAT/P4

Stian Blipp ble tatt på senga

Blipp: Store dager krever store morgener

P4-vert: Føltes litt ut som jeg var på barnerov

(VG Nett) Programlederen for Idol, Stian Blipp (23), fikk tidenes morgen da P4 inviterte hele det norske folk inn på soverommet.

  • Kristine Hellem Aanstad
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Fredag er det klart for den store Idol-finalen hvor Eirik Søfteland (24) og Siri Vølstad Jensen (17) skal kjempe om seieren i Oslo Spektrum.

Men det var ikke bare Idol-håpene som fikk en spesiell start på morgenen. Programleder Stian Blipp fikk nemlig besøk av programlederne på «Radiofrokost» på P4.

Like før klokken 06 fredag morgen listet de seg inn og satt opp studio i stuen til 23-åringen.

Les også: Dette synger «Idol»-håpene i finalen

Programleder Victoria Bryde (34) var den heldige som fikk æren av å vekke Blipp, rundt klokken 07.

- Måten jeg gjorde det på var å snike meg inn på soverommet og legge meg tett inntil han. Han var blid, men veldig groggy. Det var et litt annet energinivå enn man er vant med å se ham, men etter litt vann i ansiktet, en tannpuss og et klask på rumpa ble han fort våken. Det hele var veldig hyggelig, men jeg føltes litt ut som jeg var på barnerov siden jeg er en del år eldre, sier Bryde til VG.

23-åringen er selv strålende fornøyd med starten på dagen.

- Det var en mildt sagt frisk start på denne store dagen. Store dager krever store morninger. Jeg følte litt på 17. mai-feelingen. At alle var oppe og spiste frokost sammen før vi skulle gå i tog og feire, sier Stian Blipp til VG.

- Drevne kokker sto på kjøkkenet og god morgen Norge sto i gangen og intervjuet finalistene. Det var kult å kunne invitere til en skikkelig oppladning til verdens beste idolfinale. Oh yes, jeg sa det. Verdens beste, sier programlederen.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder