STARTER IGJEN: Lena Kristin Ellingsen og Hallvard Holmen blir i kveld å se på TV i de nye episodene av «Himmelblå» Foto: NRK

«Himmelblå»-Hallvard: - Alle spør om Kim

(VG Nett) Hallvard Holmen sier han er blitt kjent med veldig mange mennesker etter at «Kim» forsvant fra «Himmelblå».

  • Ida Anna Haugen
ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

- De kommer jo bort og spør om hvor «Kim» er. Det er jo en god start på en samtale, så jeg har møtt veldig mange nye mennesker på bakgrunn av dette. Det er jo kanskje tidenes cliffhanger, så jeg skjønner at folk lurer, sier Hallvard Holmen til VG Nett.

I kveld er det sesongpremiere på «Himmelblå» og i over ett år har TV-seerne ventet på å få vite hva som skjedde med karakteren «Kim» som forsvant på havet i forrige sesongavslutning.

Les også:«Himmelblå» satte ny rekord

- Turbulent tid

Alle skuespillerne i serien vet hva som skjer, og Holmen innrømmer at det har vært litt vanskelig å holde det hemmelig.

- Det er klart det er vanskelig. Verst er det hvis man har vært ute på byen. I de sene nattetimer kan man fort bli litt løsmunnet, men vi har skjønt alvoret og klart å være stille om det, sier skuespilleren.

Holmen spiller den populære karakteren «Roy», og kan avsløre at det også for ham blir en spennende sesong.

- Jeg kan si så mye som at «Roy» går en turbulent tid i møte, med noen ubehagelige opplevelser og en dominerende samboer, avslører Holmen.

Les også:Klar for «Himmelblå» igjen

Ikke nervøs

Lena Kristin Ellingsen spiller alenemoren Karoline i «Himmelblå». Også for hennes karakter byr den kommende sesongen på store utfordringer.

- Jeg kan røpe så mye som at hun står overfor et veivalg og at valget hennes kan endre livet totalt, sier Ellingsen til VG Nett.

Foran kveldens premiere forteller hun at hun ikke er nervøs, men at hun naturligvis håper at TV-seerne vender tilbake til sofaen for å få med seg de siste episodene av den populære serien.

- Vi håper jo at folk fortsatt er interessert, men man vet aldri med TV. De nye episodene er i alle fall laget i samme ånd som de andre, så får vi håpe de er spennende nok til at folk vil se dem, sier hun.

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYSFORSIDEN

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder