BITTERT BRUDD: Jon Gosselin (34) - her på en kjendisfest i august. Bildet innfelt: Jons fraseparerte kone Kate (34), som har stilt opp i tårevåte interjuer på TV etter bruddet. Foto: AP

Reality-skilsmisse snart i boks

...og nå er TV-serien skrinlagt

(VG Nett) Jon Gosselin (34) kom med røde roser til skilsmissemeglingen, men kona Kate (32) takket nei.

ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL
Kate Plus 8 | Watch Full Episodes & More! - TLC

De to amerikanske realitykjendisene, kjent fra «Jon & Kate Plus 8», møttes til megling i Pennsylvania helgen. Men ingen forsoning fant sted. Selv om Kate Gosselin ifølge nyhetsbyrået AP nektet å ta imot rosebuketten fra ektemannen Jon, skal meglingen ha foregått i gemyttlige former. Advokatene regner med at skilsmissen vil være i havn før utløpet av året.

Les også: Vil stoppe skilsmissen

Jon (34) og Kate (32) har blitt rikskjendiser i USA - og langt utover kontinentes grenser - med realityserien «Jon & Kate Plus 8», hvor TV-seerne tett på i over tre år har kunnet følge livet til paret og ungeflokken på åtte.

I sommer endte den tilsynelatende idyllen og det ti år lange ekteskapet i bittert brudd. Kate gikk ut på TV og sa at «Jon vil ikke være gift med meg lenger. Jeg er lei av å smile på utsiden når jeg gråter på innsiden». Og så søkte hun om skilsmisse.

Fullt TV-stopp

TV-kanalen TLC kunngjorde tidligere i høst at de ville fortsette med den populære TV-serien, men bare med Kate og barna. Planen var at Jon bare skulle opptre svært sporadisk i serien som heretter skulle hete «Kate Plus 8». Men nå er planene om TV-fortsettelsen skrinlagt totalt. Jon satte seg nemlig på bakbena. Han mente at ungene ikke hadde godt av all medieeksponeringen, og at pengene familien tjente på å stille opp, ikke var verdt innsatsen.

Siste episode av «Jon & Kate Plus 8» ble nylig filmet og vist på TV i USA. Siden har det ikke være filmet noe rundt familien.

Kate bitter

Mens Jon er fornøyd over å ha satt punktum for realitytilværelsen, er Kate skuffet over nedleggelsen.

- Det er helt unødvendig å sløutte. Dette kunne absolutt vært unngått. Dette er en svært bittersøt avskjed for meg. Både barna og jeg savner showet, sier Kate ifølge AP.

Her til lands er det FEM som sender de nyeste episodene av realityserien, mens TVNorge viser sesong én.

Over 10 millioner amerikanere har i tre år fulgt Gosselin-familien, som forut for TV-premieren i 2007 var blitt fotfulgt av TV-kameraer i to år. Paret har sekslinger på fem år og tvillinger på snart ni.

LYKKEN BRAST: Kate og Jon Gosselin med ungeflokken på åtte - før familielykken endte i bittert brudd. Foto: FEM

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder