FÅR HENDENE FULLE: Seks ble syv i morgentimene mandag da Jamie Oliver og kona Jools fikk en sønn. Foto: Krister Sørbø VG

Jamie Oliver er blitt fembarnsfar

TV-kokken (41) og kona Jools fikk i natt en liten gutt.

  • Felicia Alvsing

Artikkelen er over tre år gammel

Jamie Oliver delte den gledelige nyheten på egen Instagram i morgentimene mandag. Den lille nykomlingen veide 3,6 kilo, og skal være frisk og fin.

Paret har allerede barna Poppy Honey Rosie (14), Daisy Boo Pamela (13), Petal Blossom Rainbow (7) og Buddy Bear Maurice (5).

På Instagram skriver Oliver at alle i familien er overrasket og veldig glade.

«Han kom trygt til verden, og mamma var virkelig, virkelig fantastisk».

Husker du? Jamie Oliver jaget av sint ektemenn

Søstrene var til stede

Han skriver videre at hans to eldste døtre, Poppy og Daisy, kom inn mot slutten av fødselen og fikk se sin nye lillebror komme til verden, noe som skal ha vært veldig følelsladet. De to jentene fikk også klippe navlestrengen, skriver den nybakte moren på sin Instagram.

Oliver avsluttet med en hyllest til alle mødre som har født barn, og fortalte også at de ikke vil avsløre noe navn på den nyfødte ennå.

VG+: Den nakne sannheten om Jamie Oliver (krever innlogging)

Oliver ble som 24-åring kjent gjennom TV-serien «The Naked Chef» på BBC. Da var veien kort til toppen av bestselgerlistene og statsministerens bolig i Downing Street for den nyslåtte kokebokforfatteren.

Siden har han ikke sett seg tilbake, og 39-åringen fra Essex er en slags nasjonalskatt i Storbritannia.

Kjendisstatusen har han brukt til å lansere kampanjer for å få briter til å spise sunnere – spesielt ved å fremme hjemmelaget mat og ta avstand fra fast food.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder