FARMEN 2012: En feil fra TV 2 avslører hvem som blir valgt som andrekjempe på søndag. Foto: TV 2

TV 2 med ny tabbe-avsløring i «Farmen»

(VG Nett) Bare to uker etter at TV 2 ved en feil avslørte hvem som gikk ut av «Farmen» flere dager for tidlig, førte en glipp onsdag til at søndagens andrekjempe ble identifisert.

Artikkelen er over syv år gammel

Et av spenningsmomentene i serien er hvem førstekjempen velger som sin motstander, og dette avsløres på søndager - i samme sending som tvekampene utkjempes.

Onsdag stakk imidlertid TV 2 kjepper i hjulene for seere som ventet i spenning på avgjørelsen.

Les også: TV 2-tabbe avslører hvem som vinner tvekampen

Onsdagsepisoden ble nemlig avsluttet av en teaser til søndagens episode, hvor man kunne se deltakerne vente på de to som skulle kjempe i tvekampen. Ved å se hvem som ikke er til stede, kan man enkelt finne ut hvem Marianne Otterlei velger som andrekjempe.

Pressekontakt Alex Iversen i TV 2 bekrefter at de har blitt kontaktet om glippen.

- Det har ikke vært noen storm, men vi har blitt gjort oppmerksomme på det, sier Iversen til VG Nett.

- Hva skjedde?

- Det er ikke noe annet å si enn at det er en glipp i klippen. Vi er lei oss for det, og skal prøve å gjøre alt vi kan for at det ikke skal skje igjen.

- Det er andre gang det skjer på relativt kort tid, hva er årsaken til det?

- «Farmen» produseres med et høyt tempo, og det er en stor og krevende jobb å håndtere etterarbeidet når man skaper de gode programmene. Da har det denne gangen oppstått en glipp, sier Iversen.

For to uker siden, etter at Andreas Nørstrud var valgt til førstekjempe, kunne man lese utfra programomtalen til den påfølgende mandagsepisoden at Tov Sollid ville ryke ut etter tvekampen.

Da besto feilen i at det ble beskrevet hva Nørstrud gjorde i mandsagsepisoden.

Denne høstens utgave av «Farmen» har vært en formidabel suksess for TV 2, med opp mot 900.000 seere på de mest sette episodene. Gårsdagens episode fikk over 750.000 seere med seg.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder