STANGET I JERNRØR: Stian Blipp skulle bare tulle litt med en kollega, men endte på legevakten etter at han stanget hodet i et jernrør. Foto: Monster

Stian Blipp til legevakten med hjernerystelse

Den populære «Idol»-programlederen Stian Blipp (23) har fått konstatert hjernerystelse etter at han stupte inn i et jernrør og slo seg til blods.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Nå har Stian Blipp fått beskjed om å sitte hjemme i mørket og får ikke lov til å se på TV. Og det er bare to dager igjen til neste direktesendte finalerunde i «Idol».

Blipp fortalte selv om ulykken da han onsdag la ut et bilde av seg selv med blod sildrende nedover ansiktet på bildedelingstjenesten Instagram onsdag.

Stanget hodet i jernrør

- Jeg klarte rett og slett å stupe inn i en stålbjelke. De som så det visste ikke om de skulle le eller gråte. Det så ut som en episode av Benny Hill, helt sånn slapstick, sier Stian til tv2.no.

Til VG forteller han at uhellet skjedde da han skulle tøffe seg litt på kontoret.

- Jeg la opp til en liten rugby-takling mot en kollega. Det resulterte i at jeg på mystisk vis klarte å stange hodet inn i et jernrør i taket. Det endte med en lettere hjernerystelse, men jeg tar det med et stort smil, og det ble faktisk et ganske lattermildt møte hos legevakten. Nå håper jeg bare dette kan være med på å bygge litt bad boy-image for meg.

Lettere hjernerystelse

«Idol»-programlederen fikk konstatert hjernerystelse hos Legevakten i Oslo.

- Jeg har limt litt og fått meg en lettere hjernerystelse. Så nå er det rett hjem og sitte i mørket. Jeg får ikke lov til å se på TV, sier «Idol»-programlederen til tv2.no.

- Men hva skjer nå med finalerunden av «Idol» på fredag?

- Jeg må ta det litt med ro nå i starten, men vet du hva jeg gjør? Jeg shaker det ut, og er klar for «Idol»-sending på fredag, sier han til VG.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder