GRILLMESTERE: Noen av dem som skal grille Justin Bieber er Martha Stewart (innfelt t.v.), Snoop Dogg (øverst t.h.) og Shaquille O'Neal (nederst t.h.). Foto:Zacharie Scheurer/Daniel Sannum Lauten/Trond Solberg,AP/VG

Kokkedronning, Shaquille O’Neal og Snoop Dogg skal «roaste» Bieber

En lang rekke kjendiser stiller opp når Justin Bieber (21) skal
«grilles» for Comedy Central neste uke. Men Bieber har ikke fått svar fra Seth Rogen.

  • Ingvill Dybfest Dahl

Artikkelen er over fem år gammel

Den kanskje mest overraskende av «grillvertene» er matlagingslegenden Martha Stewart, ifølge E! Entertainment.

TV-personligheten Stewart ble i 2004 dømt til fem månders fengsel for aksjesvindel. Resten av dommen skulle hun sone i husarrest, og hun fikk forlenget husarresten med tre uker etter at hun stakk av for å delta i en yogatime.

Blant de andre i «mobbepanelet» er rapperne Snoop Dogg og Ludacris, komiker Jeff Ross og tidligere basketballspiller Shaquille O’Neal. Konseptet går ut på at en rekke komikere og kjendiser etter tur spøker ganske så kraftig med ulike stjerner - ingenting er hellig.

I USA har det vært lang tradisjon å «grille» kjente mennesker. De celebre stekeseansene har funnet sted på komiklubber siden 1920-tallet, og vært vist på TV siden 60-tallet.

Episoden med Justin Bieber, som fylte 21 år 1. mars, skal spilles inn 14. mars i Sony Studios og sendes på Comedy Central i USA 30. mars.

Bieber selv spøkte med egen grilling på Twitter, da han skrev «I årevis har jeg ønsket å bli grillet av Comedy Central. De sa de bare ville gjøre det om jeg ga dem mer materiale å jobbe med, så i et år nå har jeg jobbet hardt».

– Justin har bedt oss om å grille ham i flere år nå, og vi sa hele tiden at han først måtte komme opp med mer kildemateriale. Vi er veldig glade for at han hørte på oss, sa sjef for originalinnhold og utvikling i Comedy Central, Kent Alterman, da det i januar ble kjent at Bieber skulle til per

Som kjent har Bieber vært i hardt vær flere ganger de siste årene. I januar i fjor ble han arrestert for å ha kjørt for fort i ruspåvirket tilstand.

NORSK MØTE: Andreas Viestad var på «The Martha Stewart Show» da han ga ut kokeboken «Where flavor was born» i USA i 2007. Foto:,Martha Stewart show

Da Charlie Sheen ble grillet i 2011, sto stjernene i kø for å spøke med den skandaleforfulgte skuespilleren. Mike Tyson, William Shatner, Jon Lovitz og Kate Walsh var blant dem som stilte i panelet, og «Roast»-tradisjonen tro, sparte de ikke på grillkullet:

– Hvor mye kokain tar Charlie Sheen? Nok til å ta livet av «Two and a half men», leverte komiker Jon Lovitz.

Kate Walsh, kjent fra «Grey's Anatomy» og «Privat praksis» gikk enda mer personlig til verks og spøkte med foreldrerettkonflikten med Denise Richards:

– Det er utrolig, etter å ha misbrukt lungene, nyrene og leveren i så mange år, er det bare ungene som er fjernet fra deg, sa skuespilleren fra talerstolen.

Bieber selv har flere ganger utfordret Seth Rogen til å stille i grillpanelet, men har ikke fått svar så langt. Grillvert for Bieber er skuespiller og komiker Kevin Hart.

Også i Norge forsøkte man seg på TV-konseptet «Roast fra Chat Noir» i 2011, under ledelse av Thomas Giertsen. TVNorge-versjonen fikk terningkast 4 i VG, men seertallene sank til under 200.000 i andre episode og var en stund det minst sette av kanalens onsdagssatsninger.

Les også

Mer om

  1. Hollywood

Flere artikler

  1. Bieber fikk gjennomgå i fem timer

  2. Kjendisene sier #JonVoyage til Stewart som takket for seg

  3. Komikerveteran død – hylles av Hollywood

  4. Jon Stewart inngår avtale med HBO

  5. Slik tok Stewart farvel med Daily Show

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder