Marna «Komikerfrue» Burøe erstatter Anna Rasmussen i «Skal vi danse»

Bloggeren er spent, nervøs og har mistet både nattesøvn og matlyst for første gang i sitt liv.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

I dag ble det klart at Marna Haugen Burøe, kjent som «Komikerfrue», erstatter Anna Rasmussen, som trakk seg i helgen.

– En større utfordring tror jeg neppe jeg vil få igjen, og derfor takket jeg ja til å være med i «Skal vi danse». Jeg er ikke en ekstremsportutøver, men jeg elsker å sprenge egne grenser, sier Haugen Burøe.

Fikk du med deg? Disse konkurrerer i årets «Skal vi danse»

Hun forteller at dansegulvet er utenfor komfortsonen hennes, selv om hun har danset både leikarring, folkedans og litt jazzballett tidligere.

– Jeg er overraskende spent og nervøs, nattesøvn og matlyst er borte for kanskje første gang i mitt liv! Jeg håper det går over og at jeg kan ha det kjempemoro denne høsten, for jeg er absolutt med på dette for opplevelsen sin skyld og det er synd å la det ødelegges på grunn av nerver, forteller hun.

Ekteparet Burøe: Startet forholdet med brudd og turbulens

Se alle bildene fra TV 2s høstlansering under

De andre deltagerne startet treningen med sine respektive partnere allerede 8. august, mens Haugen Burøe og Glenn Jørgen Sandaker startet sin trening i helgen.

– Vi tar nok ikke igjen forspranget, men jeg har et ekstra gir her inne et sted og kommer til å gjøre mitt aller beste for å være en verdig konkurrent. Heldigvis er Glenn Jørgen en kjempebra dansepartner for meg, og er god på både å pushe meg langt og roe meg ned, forklarer bloggeren.

DANSEPARTNERE: Marna Haugen Burøe og Glenn Jørgen Sandaker Foto: TV 2

Husker du? Fikk tilgang til datamaskin inne på «Farmen»-gården

Det er ikke første gangen «Komikerfrue» blir hentet inn av TV 2. I våres flyttet hun inn på «Farmen kjendis»-gården på én dags varsel. Nå er hun nok en gang hentet inn som reserve.

– Jeg svikter aldri, sier hun til VG på rød løper og håper at hun denne gangen ikke ryker ut i første runde.

«Skal vi danse»-paret: Har ikke spist middag sammen siden august

Hun tapte kampen om «Farmen»-oppholdet i våres, da var det Linni Meister som fikk bli på gården.

Saken fortsetter under videoen

Bloggeren og mannen Ørjan Burøe er denne høsten også aktuelle som deltagere i TV 2-serien «Bloggerne». I tillegg har paret brukt sommeren på å pusse opp et hus de nylig har kjøpt i Ski.

– Vi er akkurat ferdige og jeg hadde sett frem til å sette meg ned å nyte, men det får bare vente, forteller Haugen Burøe.

Bloggeren Burøe erstatter er også med i «Bloggerne», men Anna Rasmussen avslørte i går at hun ikke kom til å stille på lanseringen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder