IKKE NOE KJÆRLIGHETSFORHOLD: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom, her lettkledde under «Farmen kjendis» Foto: TV 2

Vendela ler av påstått Pilgaard-flørt

Vendela Kirsebom (50) avviser at hun har en het flørt med «Farmen»-kompis Petter Pilgaard (35).

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

«Het flørt med Farmen-Petter», skriver Se og Hør på forsiden av sin tirsdagsutgave, hvor ukebladet mener å avsløre en het flørt mellom Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard.

Pilgaard har fått mye rare tilbud oppigjennom: Ligg med kona mi!

Kirsebom ler høyt i telefonen når VG konfronterer henne med tirsdagens oppslag. Hun la selv ut bildet av ukebladet på sin Facebook-side onsdag morgen under tittelen; «Så fantastisk morsomt med dagens romanserykter».

– Å, den ja! Jeg synes bare det er kjempemorsomt med romanserykter. Jeg er superglad i Petter, og vi er veldig gode venner.

– «Het flørt» er med andre ord litt overdrevet?

– Det er nok det!

Sett denne? Vendela 50: Håper å tørre date igjen

FYLTE 50: Vendela Kirsebom rundet 50 mens «Farmen kjendis»-oppstyret var i gang. Foto: Frode Hansen VG

Petter Pilgaard smiler bredt når han får spørsmål om hvor nært forhold han har til Vendela.

– Vendela er drømmedama. Vi er veldig, veldig, veldig gode venner, og har et helt unikt forhold. Vi støtter hverandre og rådfører oss med hverandre. Vi er ikke kjærester enda, altså. Men hvem vet hva som skjer i fremtiden, sier Pilgaard med et smil.

Sett denne? Ulovlig grillpølse funnet på «Farmen kjendis»-gården

Pilgaard innrømmer at han lett kunne falt for henne.

– Så absolutt, hvem kunne ikke det? Hun er helt rå, har ingen divanykker, og er arbeidsom, klok og raus. Hun er egentlig finere på innsiden enn utsiden, og det er søren ikke verst når man er supermodell! Hun er definitivt kjærestemateriale, så i en perfekt verden kunne det kanskje vært hun som endelig hadde fått til å holde meg litt i ørene. Hun var en av de viktigste personene for meg inne på «Farmen». Jeg er i hvert fall åpen for å treffe henne mer enn jeg har gjort til nå etter «Farmen»-innspillingen.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder