HJEMME HOS KLOPPEN: Denne gjengen klarte å lokke 363.000 seere til TV 2 mandag kveld. Fra venstre: Hans-Wilhelm Steinfeld, Ingrid Gjessing Linhave, Ole Robert Reitan og Solveig Kloppen Foto:Agnete Brun,

«Fjellflørt» måtte vike plassen til fordel for «En kveld hos Kloppen» på TV 2: Flere ville ha fest og moro hos Solveig enn flørt og romantikk i fjellheimen

TV 2 seerne synes helt åpenbart det er morsommere med en kjendisfest hjemme hos Solveig Kloppen enn en kombinasjon av «Jakten på kjærligheten» og  «71 grader nord».

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Mandag kveld var det premiere for «En kveld hos Kloppen» på TV 2. Det samlet 363.000 seere. En betydelig økning i forhold til «Fjellflørt» som bare fanget interessen hos 218.000 seere på samme tidspunkt forrige mandag.

– Dette er på et jevnt bra nivå, og ser ut til å løfte tidssonen fra den lille nedturen TV 2 har opplevd med Fjellflørt. Hvis dette stabiliserer seg på dette nivået tror jeg TV 2 er fornøyd, sier TV-ekspert Morten Wiberg i mediebyrået Carat til VG.

Under tittelen «Fyllefest hos Kloppen» ga VGs TV-anmelder programmet terningkast tre, blant annet med denne begrunnelsen:

– Til tider minner «En kveld hos Kloppen» om Ylvis-parodien på «4-stjerners middag». Men koselig, lettbeint og jovialt er det på festen du aldri helt får være en del av.

BYTTER SENDETID: «Fjellflørt» klarte ikke å levere nok seere til TV 2 til å forsvare beste sendetid på mandager. Dermed er Kevin Skogmo, Harald Fagerhaug, Gunhild Dahlberg og Marte Eilertsen flyttet til en mye senere sendetid på onsdager. Foto:Espen Solli,

– Vi er veldig godt fornøyd med premieren på «En kveld hos Kloppen». Solveig byr på seg selv og programmene er fylt av både gode øyeblikk og gode historier. Her får kjente fjes vist helt nye sider av seg selv til både Solveig og seerne. Dette er et program du blir glad av å se på, mener TV 2s programdirektør Jarle Nakken.

Fjellflørt som VGs anmelder ga terningkast fire er flyttet til onsdager etter «Dropped – Heltenes kamp».

- «Fjellflørt» har ikke levert seermessig etter forventningene i prime time, og vi tror derfor det er mer hensiktsmessig å sende det litt senere på onsdagskveldene, sier Nakken.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder