SJEKKER UT: Tarjei Westby, Madelaine Jansen og Marianne Westby forsvinner alle fra skjermen i løpet av kort tid. Foto: Odd-Steinar Tøllefsen / TV 2.

Disse tre er ferdige i «Hotel Cæsar»

Én karakter dør i sesongstarten - Lyrån gjør comeback

(VG Nett) Madelaine Jansen (19), Tarjei Westby (20) og Marianne Westby (37) sjekker ut fra «Hotel Cæsar»-settet over nyttår.

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

I den dramatiske sesongstarten vil en av karakterene dø, og VG Nett vet at Hermine Rosenkrantz ender sitt liv i en bilulykke.

Episoden er allerede vist på TV 2s nett-TV, og presseansvarlig Christoffer Solstad Steen i «Hotel Cæsar» bekrefter overfor VG Nett at rollefiguren dør.

Madelaine Jansen spiller rollen som den unge Rosenkrantz-arvingen, som nylig giftet seg med Cæsar-arvingen Goggen, spilt av Tarjei Westby.

Etter det VG Nett kjenner til forsvinner også Westby ut av serien i løpet av januar.

Bekrefter ikke

I mai i år skrev VG om at både Janne Formoe (36) og Marianne Westby skulle ut av TV 2s såpeserie.

I desember var forsvant Formoes karakter Mona Lizzie vekk fra skjermen, og det samme skjer snart med rollefiguren Westby spiller, Cathrine Hove.

- Vi kan ikke bekrefte hvilke karakterer som forsvinner og hvilke som blir. Men erfaringsmessig er det alltid karakterer som forsvinner i Cæsar-verdenen, enten for en periode eller for godt, sier presseansvarlig Steen.

- Vi har sett at både Cathrine og Goggen har hatt det veldig turbulent, men hva som skjer rundt deres historie vil jeg ikke avsløre for seerne. Jeg tror seerne har mye å se fram til mot sesongstarten 2. januar, utdyper han.

Saken fortsetter under bildet ...

COMEBACK: Hilde Lyrån spiller Monica Nyman, og gjør comeback på skjermen i vår. Foto: TV 2.

Lyrån-comeback

Fra før av er det klart at Kim-Daniel Sannes gjør comeback som karakteren Storm, og Her og Nå skrevet denne uken at Kathrine Sørland får en gjesterolle i serien.

Nå avslører Steen at også Hilde Lyrån gjør comeback på hotellet.

- Hilde kommer tilbake som karakteren Monica Nyman. Hun gjorde en kjempejobb, og har vært lenge borte fra skjermen, så hun blir skrevet inn igjen. Hilde er en vakker dame, så det blir litt kjærlighetsdrama, røper Steen.

- Det blir også flere overraskelser, lover han.

Les flere saker på vg.no/rampelys .

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder