MOTSTANDERE: «Farmen»-nykommer Brynjar Berge (stor bilde) ble tatt dårlig imot av konkurrent Endre Aabrekk (t.v.). Foto: TV 2

Ny «Farmen»-kjekkas møter kraftig motstand

Utfordrer Brynjar Berge (24) ble møtt med stor skepsis blant gutta på «Farmen». Spesielt misfornøyd var Endre Aabrekk (27).

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL
Farmen - hjemmeside

Mandag får TV-seerne se fire nye utfordrere flytte inn på Valdres-gården. Blant dem er Stavanger-mannen Brynjar Berge.

Fra første stund på gården ble det klart at nettopp Brynjar utpekte seg. Mens jentene tydeligvis var fascinert av 24-åringen, tok det ikke lang tid før gutta konkluderte med at Brynjar kunne bli en for sterk konkurrent.

SJARMERTE JENTENE: Gutta betraktet Brynjar (24) som en stor konkurrent, ikke minst fordi han ble populær hos jentene. Foto: TV 2

Nærgående kamera

At konkurransen kunne dreie seg om mer enn praktisk gårdstalent, er noe TV 2 nører opp under når Bryn blir filmet mens han skifter klær og senere i nærbilde mens han bader.

- Det er alltid kjekt, det, sier en leende Brynjar til VG Nett om at han blir viet den typen oppmerksomhet i første episode.

- Reflekterte du over at du ble filmet i nettopp sånne situasjoner?

- Kanskje av og til... Akkurat under den badeseansen la jeg merke til at de ville filme litt ekstra. Men det var bare moro egentlig, forsikrer han.

Særlig Endre

Brynjar merket at mange av gutta var skeptiske fra første stund, men om det skyldtes sjalusi på grunn av utseendet, vil han ikke spekulere i.

Særlig Endre Aabrekk, som har blitt kjæreste med Ingvild Skare Thygesen (19) inne på gården, var lite fornøyd med Brynjars ankomst.

- Endre var hyggelig og imøtekommende mot meg første dagen, men etterpå trakk han seg unna.

Også for TV-seerne er det tydelig at Endre vil ha Brynjar ut så fort som mulig. I episoden veksles det blant annet mellom bilder av en smilende Brynjar og en tydelig innbitt Endre - også sistnevnte i bar overkropp.

«FARMEN»-PAR: Ingvild Skare Thygesen (19) og Endre Aabrekk (27) ble kjærester under innspillingen. Foto: TV 2

Kjente Ingvild fra før

Brynjar sier til VG Nett at han ikke ser bort fra at Endres motstand kan skyldes at Brynjar visste hvem Ingvild var før han flyttet inn på gården.

- Ingvild og jeg møttes og ble litt kjent da vi begge var på «Farmen»-intervju med TV 2 før innspillingen. Vi fant ut at vi hadde felles interesser, men det har absolutt aldri vært noe mellom oss. Vi hadde heller ikke noe kontakt etter det, men hun var altså den eneste jeg kjente da jeg kom til gården. Ingvild var blant de jeg kom best overens med der inne. Så når det gjelder Endres reaksjon, så er det nok der det ligger, mener Brynjar.

Endre: - Ikke sjalu

Endre tar det med humør når VG Nett konfronterer ham med Brynjars teori og om det faktum at de to så tydelig presenteres som ekstra sterke rivaler i episoden.

- Er det sant? Hvordan får de det til, sier han og ler.

- Men det er sant at jeg ville ha Brynjar ut. Ikke fordi jeg var sjalu fordi han hadde møtt Ingvild, men fordi han var en så sterk konkurrent. Brynjar var en flink fyr og god til å snakke for seg. Han sjarmerte jentene, det så jeg tidlig. Derfor tenkte jeg også at han kom til å nå langt dersom han fikk bli på gården. I tillegg sa han at han var fra Valdres-området, og da tenkte jeg at han satt på masse kunnskap og kunne bli farlig videre i konkurransen, forklarer Endre.

Konkurrerer ikke om jenter

Han nekter for at han er av den sjalu typen.

- Hadde det skjedd noe mellom Ingvild og Brynjar, så hadde jeg tenkt at det var greit. Jeg konkurrerer ikke om en jente på den måten. Jeg tror at hvis Brynjar og jeg hadde møttes utenfor gården, så hadde vi hengt sammen. Han er en fin fyr. Hvis jeg var sjalu på noe, så måtte det være fordi Brynjar tok Knut fra meg, legger han humoritisk til og sikter til kameraten og rivalen Knut Eriksen Eide (25), som trivdes med det nye selskapet.

Om Brynjar får bli på gården, forblir en hemmelighet fram til onsdagens episode. Da blir det klart hvilke tre av de fire utfordrerne som må pakke sakene sine og forlate innspillingen.

LES OGSÅ: - Brannen var min skyld

Ikke klar for kjæreste

Brynjar skjønte at han hadde en tung jobb foran seg med å overtale de andre på gården om å få la ham bli.

- Men jeg måtte gjøre det beste ut av det og prøve å kose meg, sier 24-åringen, som til daglig jobber som butikksjefassistent. Han er for øvrig singel etter å ha lagt et tre år langt samboerskap bak seg.

- Jeg er ikke klar for noen ny kjæreste ennå, så jeg er ikke på jakt. Jeg har det bra som jeg har det og fokuserer mest på jobb, forklarer Brynjar.

De andre nye utfordrerne er Lill Grethe Jørgensen (42) og brødrene Ali Afshar (29) og Shahab Afshar (28).

«Farmen», som er i sin åttende sesong på TV 2, er en seermagnet for TV-kanalen. En million TV-seere benket seg foran søndagens episode.

LES OGSÅ: Kristina om nakenbildene: - Tragisk

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder