Pamela til «Dancing With The Stars»?

(VG Nett) Det spekuleres nå i om «Baywatch»-stjernen Pamela Anderson finner frem danseskoene og deltar i årets runde av USA-utgaven av «Skal vi danse».

  • Mona Byrkjedal

Artikkelen er over ti år gammel

DANSELØVE?: «Baywatch»-stjernen Pamela Anderson. Foto: BULLS

Tidligere Playboy-modell Pamela Anderson skal angivelig være en av deltakerne i ABCs neste sesong av «Dancing With the Stars», kjent i Norge som TV 2s «Skal vi danse».

- Hun hadde et stort ønske om å få være med på showet, og vi synes det var en god ide, sier en kilde til RadarOnline.

- Gleder seg

Den 42-årige «Baywatch»-stjernen har allerede godtatt vilkårene og avtalen er i boks, ifølge nettestedet som presenterer nyheten som eksklusiv.

- Pamela gleder seg, sier kilden.

Les alle nyheter om Pamela Anderson her!

ABC ønsket ikke å kommentere informasjonen om den mulige deltakelsen til Pamela:

- Vi kommenterer ikke rykter om deltakelse, sa ABCs representant til Monsters and Critics.

Den endelige deltakerlisten vil bli offentliggjort 1. mars. Årets runde av «Dancing With The Stars» er den tiende i rekken for serien, som har vært svært populær i USA.

VGDebatt:DU kan si din mening om Pamela Anderson her!

Norske kjendiser i kø

I Norge er «Skal vi danse» også en suksess. VG Nett har tidligere i år fortalt at norske kjendiser ber om å få delta i dansekonkurransen.

- Det har faktisk vært et par tilfeller nå nylig der vi har blitt kontaktet av kjendiser som ønsker å delta i programmet, sa Unn-Grethe Berge til VG Nett.

Berge ønsket ikke å bekrefte hvem det er som har kontaktet TV 2.

TV 2 vil ikke offentliggjøre planlagt sendetid, og vil heller ikke røpe hvilke navn som vurderes til både å delta og dømme i det populære danseprogrammet.

I fjor høst danset sportsanker Carsten Skjelbreid seg til seier. Programmet går inn i sin sjette runde, og hadde i fjor høst 751.000 seere i snitt.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder