SKADET I FALL: Davy Wathne pådro seg stygge skader da han skulle rengjøre takrennen. Her er han på Ullevål stadion før Norge-Kypros. Foto: Bjørn S. Delebekk , VG

Davy Wathne: Det kunne gått mye verre

Davy Wathne (65) kan ikke lede telefonpanelet på Artistgallaen etter stige-ulykken. – Vi ønsker ham god bedring, sier pressekontakt i TV 2.

Angelica Hagen
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Wathne skulle rense takrennen hjemme i Bergen, men endte med brukket arm, ribbein og knust nese da stigen han sto i skled. Ifølge TV 2 falt 65-åringen fem meter før han traff bakken.

– Jeg landet på magen oppå en aluminiumsstige. Jeg priser meg bare lykkelig for at det var nesen som traff stigetrinnet, og ikke brillene eller munnen. Hadde brillene blitt knust, kunne jeg blitt blind, sier Wathne til kanalen.

På Twitter skriver han: Takk for hyggelige hilsner og rørende omtanke. Ja, det er ille, men det kunne gått mye verre.

Les mer om ulykken: TV 2-Davy til sykehus etter ulykke

På Twitter publiserte han et bilde av seg selv, der han beskrev hva som hadde skjedd. Etter CT-skanning har Wathne fått bekreftet at han ikke har pådratt seg kraniebrudd.

Wathne skulle styre telefonpanelet på Artistgallaen på TV 2 i slutten av desember. Det blir nå ikke noe av. Det er Katarina Flatland og Sturla Berg-Johansen som leder selve sendingen.

Ferdig i TV 2: Davy må slutte når han blir 67

VG har vært i kontakt med Davy Wathne som ikke ønsker å si noe mer om ulykken. Presseansvarlig for Artistgallaen, Unn Grethe Berge bekrefter at de skal finne en erstatning.

– Han er veldig lei seg for at han ikke får deltatt på programmet, men han får pleie helsen. Vi jobber nå med å finne en erstatter, og det skal vi klare i tide. Nå ønsker vi Davy god bedring, sier hun.

Han må også avlyse en Danmark-tur i forbindelse med kvinnenes håndball-VM.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder