OMBESTEMTE SEG: Khloe Kardashian på Cosmopolitan-fest i Hollywood 12. oktober, dagen før eksmannen ble funnet bevisstløs i Nevada. Foto: Frazer Harrison , Afp

Khloe Kardashian vil ikke skilles likevel

Eksmannens nær-døden-kollaps har fått realitykjendisen til å innse at hun ikke vil gå fra ham likevel.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Litt over en uke har gått siden basketstjernen Lamar Odom ble funnet livløs på et bordell i Nevada. De første døgnene svevde 35-åringen mellom liv og død, ettersom vitale organer så ut til å svikte.

Odoms fraseparerte kone Khloe Kardashian (31) reiste straks fra Los Angeles til Las Vegas, hvor legene kjempet for å redde Odoms liv. Siden har hun ikke veket fra sykesengen.

STJERNEPAR: Lamar Odom og Khloe Kardashian på Teen Choice Awards i Los Angelesi 2011. Foto: Danny Moloshok , Reuters

Fredag våknet Odom fra koma, og siden har situasjonen gått fra kritisk til stabil. Basketspilleren er fortsatt svært redusert, men han er ved bevissthet, puster selv, kommuniserer så smått – og ble for to dager siden fløyet til hjembyen Los Angeles for videre oppfølging på sykehus der.

Bråstopp for skilsmissen

Det var Khloe Kardashian som besluttet å få Odom overført. Selv om omverdenen inntil Odoms kollaps trodde at paret allerede var skilt, har det vist seg at skilsmissen ikke har vært vedtatt på papiret. Dermed har Kardashian vært den som har hatt makt og myndighet til å ta beslutninger på eks-ens vegne.

Og nå er han heller ikke en eks lenger, skriver amerikanske medier. Kardashian har fått sine advokater til å søke om å trekke skilsmissesøknaden – nesten to år etter at hun sendte den inn.

Khloe Kardashian: - Savner ikke sex, bare kos

Talskvinne for Stanley Mosk Courthous, Mary Hearn, bekrefter dette overfor ABC News og opplyser samtidig om at når en person ber om å få søknaden sin opphevet, så stanser automatisk prosessen.

Takket for omsorg

Da situasjonen bedret seg for Odom tidligere i uken, skrev Khloe en melding på sin egen hjemmeside, hvor hun takket for støtte fra fjern og nær.

«De siste ukene har vært utrolig tøffe. Jeg er så glad for at familien, venner og fans som har bedt for Lamar og ønsket ham god bedring», skrev hun og roste samtidig sykehuset for deres innsats.

«Man kan aldri forberede seg på en opplevelse som dette, men uten strømmen med kjærlighet og de utallige bønnene Lamar har fått – og den styrken jeg har fått fra mine nærmeste – hadde det vært vanskelig å holde ut. Takk for at dere er der. Gud er stor!!!», skrev 31-åringen.

LAKERS-SPILLER: Lamar Odom på basketbanen i 2008. Foto: Mark J. Terrill , Ap

Nyheten om at NBA-stjernen og realitykjendisen var i koma og at situasjonen var kritisk, fylte spaltene verden over forrige uke. TMZ skriver at selv om 35-åringen nå har kviknet til, har han måneder med rehabilitering foran seg, og at kroppen kan ha fått varige skader etter den voldsomme påkjenningen.

Tung tid

Kardashian og Odom giftet seg etter bare én måned etter at de møttes i 2009. Forholdet har vært turbulent, og Odom skal ha hatt det svært tungt etter det bitre bruddet. Nylig skrev en rekke medier om en heftig konfrontasjon de to imellom utenfor et helsestudio i Los Angeles.

Khloe skal den siste tiden ha hatt en romanse på gang med en annen basketspiller, James Harden (26). Den affæren gikk på en smell da Odom ble syk.

Det spekuleres rundt hva som var årsaken til at Odom havnet i koma. Blant påstandene er at han skal ha misbrukt kokain, alkohol og et viagra-lignende urtepreparat i dagene før han ble funnet livløs. Ifølge eieren av bordellet skal 35-åringen ha bodd der i tre dager og brukt over 600.000 kroner før han kollapset.

Odom og Kardashian har ingen barn sammen, men han har to barn fra et tidligere forhold.

Khloe Kardashian lanserer om kort tid sin egen biografi med tittelen «Strong Looks Better Naked» – hvor hun figurerer uten en tråd på bokomslaget.

Flere nyheter på Rampelys

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder